Mesterséges intelligencia a gyakorlatban – műszaki szakembereknek
Neked ajánljuk ezt a képzést, ha külsős AI fejlesztőkkel vagy tanácsadókkal dolgozol együtt projektvezetőként.

2024 tavasz

1 nap

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Mivel műszaki szakemberek és külsős AI fejlesztők gyakran más területeken specializálódnak, a kommunikáció és az együttműködés nehézségeket okozhat. Ez a képzésünk segítséget nyújt abban, hogy a műszaki szakemberek megértsék az AI fejlesztési folyamatot és a releváns terminológiát. Ezáltal hatékonyabban kommunikálhatnak az AI fejlesztőkkel, megoszthatják az elvárásaikat és jobban megértik egymás szakmai szempontjait.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Szakterületi vezetőknek, műszaki szakembereknek, akik rendelkeznek alap fejlesztői tudással.

Tematika

  • A mesterséges intelligencia alaptechnológiái
  • A gépi tanulás
  • Mesterséges intelligencia modellek
  • Implementáció és a gépi tanulás új irányai

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersonline.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersonline.com

+36 (30) 705 – 0973