Haladó User Story
Kérj személyre szabott ajánlatot csapatod számára!

2024 tavasz

3 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Ha a fentiekben leírt jeleket tapasztalod, ez a tréning ötleteket, hasznos praktikákat, konkrét gyakorlati tippeket ad neked és csapatodnak, hogy hasznosabb, a becslést és a megvalósítást jobban segítő sztorikat készíthessetek.

A user sztorik az ügyfél igényeit hangsúlyozzák ki. Az új szoftver tulajdonságainak tételes felsorolása helyett a felhasználó céljaira összpontosítunk, így minőségi megoldást szállíthatunk.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Fejlesztői csapatoknak
  • PO-knak, PM-eknek
  • A user sztori kiváló a Scrum-ot alkalmazó csapatok számára is, akiknek számos előnyt biztosít az eszköz a use case-khez.

Tematika

A legfontosabb témák és kérdéskörök, amelyeket érinteni fogunk:

Sztorik és szemléledmód: Cél vagy eszköz?
Sztorik és ügyfelek: Mit kell (egyáltalán) tudnia egy ügyfélnek egy sztoriról?
Eposz, sztori, feladat és egyéb darabolások: Szükség van ezekre?
Hasznos sztori struktúrák: Kell-e ragaszkodnod a “user voice” szerkezethez? Melyek azok az apró dolgok, amelyekkel már a sztori írásakor zsákutcába tereljük a csapatot? Hogyan lehet ezeket elkerülni?
Technikák sztorik darabolására: Mikor jó méretű egy sztori?
Hogyan írjak sztorikat a projekt elején, amikor még alig van támpontom?
Sztorik megvalósítása: Milyen egyszerű technikákkal könnyíthet a nehézségeken egy csapat?
Mit kezdjek a “beragadt” sztorikkal?

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973