Vezetői tréningek
Fejlesztenéd magadat vagy csapatodat?

Kompetenciafejlesztő és szakmai tréningjeink minden esetben partnereink igényeire szabva adnak azonnal beépíthető gyakorlati tudást.

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Vezetőként akkor lehetünk igazán sikeresek, ha képesek vagyunk megérteni és fejleszteni önmagunkat és csapatunkat. Vezetőknek szóló tréningjeink abban segítenek Önnek, hogy kihozhassa önmagából és csapatából a maximumot.

Az oldalon olyan témajavaslatokat mutatunk be, melyek az eddigi tapasztalataink, és a hozzánk érkező visszajelzések alapján hasznosak lehetnek, hozzájárulhatnak a vezetők hatékonyságának növeléséhez, a szervezeti célok megvalósításához.

A bemutatást a teljesség igénye nélkül tesszük, az itt megjelölt témakörökön kívül örömmel fejlesztünk a szervezet egyedi kéréseinek megfelelően más tematikus programokat is.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Gyakorlott és újonnan kinevezett vezetőknek, vezetési tanácsadóknak, akik még jobban meg akarnak felelni kihívásoknak.
  • Olyan vezetőknek, akik az elmúlt időszak kifordult környezetében sikeresen elnavigálták vállalatukat, de szeretnének strukturáltabban, módszeresebben felkészülni.
  • Cégtulajdonosoknak és vállalkozóknak, akik önmaguk is részesei a vállalat vezetésének.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973