Agile – Tesztelésre tervezés tréning
Bővítsd agilis eszköztárad interaktív tréningünk segítségével! Itt a helyed, ha szeretnél megismerkedni olyan szoftvertesztelési módszerekkel, amelyek segítségével az automatikus tesztelést jól támogató architektúrát és kódot tudsz készíteni.

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Kerültél már olyan helyzetbe, amikor annyi időt fordítottál egy szoftver darabkáinak automatikus tesztelésére, amely érzésed szerint elegendő lett volna akár a kérdéses rész újraírására is?

A tréning célja, hogy megismerkedj olyan szoftvertervezési módszerekkel, ötletekkel, amelyek segítségével az automatikus tesztelést jól támogató architektúrát és kódot készíthetsz.

Mire számíthatsz?

Megérted, miért fontos az, hogy termékeinket, rendszereinket tudatosan a tesztelhetőségre tervezzük.
Megismerkedhetsz olyan fontos tervezési és fejlesztési elvekkel, amelyek ebben a szemléletben támogatnak téged.
A képzés során kóddal is találkozni fogsz (TypeScript, C#). A megértéshez elegendő hasonló programozási nyelveknek (pl. Java, C/C++) ismerete.

A tréningen való részvételhez szükséged lesz alapvető fejlesztői tudásra, (akár ismeretlen) imperatív jellegű programkódok (pl. C/C++/C#/Java/JavaScript/TypeScript/Python) olvasásának képességére. Ismerned kell olyan alapvető fogalmakat, mint, függvény, osztály, interfész, metódus, beágyazás, öröklődés, stb.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Ezt a képzésünket olyan kollégáknak ajánljuk, akik már otthonosan mozognak a modern JavaScript világában, de még nem dolgoztak kliensoldali keretrendszerrel, vagy meg szeretnének ismerkedni az Angularral, összevetve egy másik keretrendszerrel.

  • Ezen a képzésen gyakorolhatják azokat a módszereket, amelyekkel hatékonyan fejleszthetnek nagyvállalati megoldásokat Angular segítségével.
  • Nyitott vagy a közös munkára és tanulásra, az új dolgok megismerésére vagy akár az ismert dolgokat is szereted új nézőpontból megvizsgálni.
  • Ez a tréning nem neked való, ha ha csapatoddal már jól bevált technikákat alkalmazol a szoftverek tervezésére, ahol azok tesztelhetősége az egyik fő szempont.
  • Nem tartod alapvető fontosságúnak a szoftver automatikus tesztelését/tesztelhetőségét, és csak alkalomszerűen fejlesztesz, ritkán kerülsz programkódokkal kapcsolatba.

Tematika

  • Az automatikus tesztelés fontossága
  • Milyen tényezők nehezítik az automatikus tesztek készítését?
  • Az architektúra szerepe a tesztelésben
  • Alapvető tervezési elvek — hogyan használjuk őket a tesztelésre tervezésnél?
  • Hasznos tervezési minták és szemléletek (pl. DI, K.I.S.S., S.O.L.I.D., egyebek)

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973