Legaltech eszközök hatékonysága
A mesterséges intelligenciának jogi területen is számos alkalmazási lehetősége van. Ismerd meg ezeket, és tedd hatékonyabbá a munkádat AI eszközök alkalmazásával!

2024 tavasz

4-6 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Az előadás után önállóan meg fogod tudni fogalmazni az igényeidet, hogy milyen típusú rendszerre van szükséged, megtanulod, hogy hogyan válaszd ki a megfelelő rendszert, és hogyan kerüld el a bevezetés során a hibákat.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Nem csak jogászoknak, hanem üzleti folyamatok döntéshozóinak.

Tematika

  •  szöveggenerálás és szerződéses folyamatok automatizálása,
  • papírmentes iroda,
  • szöveganalitika cégátvilágításban, audit, cégértékelés, felvásárlás,
  • legal chatbot (nem ChatGPT, hanem FAQ rendszerek),
  • jogi adatbázisok,
  • jogi ügyvitel,
  • legal design és fogyasztóvédelmi módszerek.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973