Szoftvertesztelés
Ha fontos számodra a minőségbiztosítás, és szívesen megismerkednél tesztelési technikákkal, valamint egyéb tesztelési folyamatokkal.
Képzéseink azoknak szól, akik szeretnének átfogó képet kapni a szoftvertesztelés nyújtotta lehetőségekről, és valós példákon át megismerni annak használati területeit.

Elérhető Szoftvertesztelés tréningek

Szoftvertesztelés tanfolyam

Jó fejlesztés ma már nem létezik megfelelő minőségbiztosítás nélkül. Tanfolyamunk azoknak szól, akik szeretnének átfogó képet kapni a szoftvertesztelés nyújtotta lehetőségekről.

Agile V. – Agilis tesztelés tréning

Ez az egynapos tréning segít abban, hogy megismerd milyen szemléletbeli és gyakorlati eszközökkel tudod az agilis csapatok működésének egyik legfontosabb sarokkövét, a tesztelést támogatni.

Agile VI. – Example Mapping Tréning

Az Example mapping egy Behavior-driven development (BDD) technika, amely megmutatja az előnyeit annak, amikor a fejlesztők, a tesztelők és a non-technical üzleti résztvevők együttműködnek.
Egyedi vállalati képzés

Vállalati képzés

Személyre szabott kurzus vállalatod számára egyedi tematikával és a megrendelői igények maximális figyelembevételével.

Kérj egyedi ajánlatot!

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973