AWS tréning
Ismerd meg az Amazon Web Services felhőalapú megoldásait, csatlakozz be online vagy gyere el személyesen!

2024 tavasz

8 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Tanfolyamunk azoknak szól, akik szeretnék megismerni az AWS világát és megoldásait a hatékony munkavégzés érdekében.

Szeretettel várunk, ha gyakorlati lépéseken keresztül szeretnéd elsajátítani, hogyan tudod a felhőszolgáltatásokat a fejlesztési és üzemeltetési folyamatok gyorsítására és automatizálására használni.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Ezt a képzésünket olyan kollégáknak ajánljuk, akik szeretnének felhő alapú megoldásokra átállni, részben bevezetni vagy bizonyos üzemeltetési feladatokat áthelyezni.

  • Mindezek segítségével a költséghatékonyságot lehet növelni, valamint fejlesztői, tesztelői környezetek kialakítását lehet automatizálni, felgyorsítani.
  • Továbbá a felhőszolgáltatások teszik lehetővé, hogy dinamikusan, változó terhelésre, automatikusan reagáló rendszereket építhessünk.

Tematika

EC2

VM as a service:

  • autoscaling (mem/cpu metrics based instance start/stop)
  • EBS (persistent storage)
  • Images (how to create your own software stack)
  • ELB (managed Load Balancer)

Virtual Networks:

  • subnets
  • reserved IP
  • firewall rules

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973

Ők minket választottak