UX/UI design – Tervezői szemlélet fejlesztőknek
A képzés célja, hogy a design fontosságára, szerepére érzékenyítsük a fejlesztőket, megmutatva, hogy a felhasználói élmény érdekében néha-néha ki kell lépnünk a komfortzónánkból, hogy betekintést nyerhessünk a tervezői gondolkodásmódba és hogy erősítsük a dev-designer együttműködést!

Kérj személyre szabott ajánlatot csapatod számára!

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Hisszük, hogy a szerethető termék a jó termék. Akár digitális, akár fizikai termékről van szó, az csakis akkor teljesíthet jól, ha emberközpontúnak lett tervezve. Ennek kulcsa a felhasználók megismerése és megértése, az ügyfelek valós igényeinek, gondolatainak, érzéseinek és döntéseinek feltárása, mivel a termék az ő szükségleteiket elégítik ki és az ő problémáikra ad megoldást.

Az előadás célja, hogy a design fontosságára, szerepére érzékenyítsük a fejlesztőket, megmutatva, hogy a felhasználói élmény érdekében néha-néha ki kell lépnünk a komfortzónánkból, hogy betekintést nyerhessünk a tervezői gondolkodásmódba és hogy erősítsük a dev-designer együttműködést!

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Olyan szakembereket várunk, akik már tapasztalt frontendes fejlesztők és/vagy érdeklődnek a felhasználói élmény- és felülettervezés iránt.

Tematika

  • Mi a design?
  • A sikeres termék 3 alappillére
  • UX/UI design alapismeretek
  • Bevezetés a tervezői gondolkodásba
  • Design thinking gyakorlatban
  • Jó design? Rossz design? (példákkal)
  • Designer tippek deveknek
  • Útravalók

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973