Szoftverfejlesztés

Stylers Group 2004 – es működése óta foglalkozik egyedi, főleg webes szoftverek fejlesztésével.

Megoldást találunk céged speciális igényeire és olyan egyedi és komplex rendszereket fejlesztünk, melyek hatékonyan támogatják a napi ügyviteli, vagy marketing feladatokat. Legyen szó extranetről, ERP- ről, CRM-ről, vagy akár több rendszeres megoldásról.

Munkamódszerünk tekintetében kisebb projektnél vízesés modellben, nagyobb projektnél pedig scrum és kanban agilis szemlélettel szeretünk dolgozni ügyfeleinkkel.

A technológiák tekintetében az igényekhez alkalmazkodva Java, Python, Php és Node.Js programozási nyelveket használunk mindenféle adatbázis (mong MongoDB; mySQL; Oracle; MSSQL, stb.) ismeretekkel.

Ezeknél a rendszereknél a leállás nagyon sok költséget tud okozni, ezért fontosnak tartjuk a megfelelő szerverkörnyezet kialakítását és automatizált tesztelési folymatokat.

Úgy gondoljuk, hogy sokkal hatékonyabb és költséghatékonyabb, ha az informatikai rendszerek alkalmazkodnak a cég működéséhez, mint az, ha dobozos, open scource megoldásokkal kellene kompromisszumot kötni.

Olyan komplex szoftverket fejelsztünk, ahol az egyes részek között részletesen dokumentált, szabványos API kimenetet biztosítunk az adatok szinkronizációjához, lehetővé téve ezáltal azt, hogy egy backendből származó adatok bármilyen frontenden megjeleníthetőek legyenek.

A szabványosított API kimenetek biztosítják azt, hogy komplex rendszereink harmadik fél számára is hozzáférhetőek legyenek és így bármilyen más külső applikációval megoldható legyen az összekapcsolásuk. A komplexre tervezett rendszerek további haszna, hogy szükség esetén elég a központi szinkronizáció helyén módosítani, mondjuk, ha adatot akarunk továbbítani egy új külső rendszer felé, nem szükséges az összes bemeneti ponton változást eszközölni.