Hibrid cloud
Kérj személyre szabott ajánlatot csapatod számára!

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

A hibrid cloud megoldás igen rugalmas, lehetőséget biztosít arra, hogy külön válasszuk az érzékeny és a kevésbé szenzitív adatokat. Mit is jelent ez? Használj könnyen skálázható nyilvános felhőt a gyakran változó adatok tárolására, szenzitív adataidat (ügyfél információk, pénzügyi jelentések) pedig bízd egy privát felhőre vagy helyi adatközpontodra, és mindezt kezeld egy platformon belül.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Ezt az előadást elsősorban üzemeltető és DevOps munkakörben lévőknek ajánljuk.
  • Fejlesztőknek, valamint üzleti döntéshozóknak is hasznos lehet.

Tematika

Először pontosítjuk, hogy mit értünk hibrid cloud alatt, majd megvizsgáljuk, hogy milyen előnyöket biztosít, és ehhez milyen technikai kihívásokat kell megoldani.

Mi az a hibrid cloud?
Milyen problémákat akarunk megoldani
Architectúra
A hibrid felhő bevezetésével kapcsolatos szempontok
Design
A cloud provider kiválasztása
Implementáció és üzemeltetés
Best Practice-k és trendek
Q&A

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973