AI landscape
A tréningen az AI általános alkalmazási területeit fedezzük fel, megvizsgáljuk, hogyan segíthet ez az innovatív technológia a vállalkozásoknak, és feltárjuk az üzleti sikerre vezető lehetséges alkalmazási eseteket, use case-eket.

2024 tavasz

4 óra

online

A tanfolyamról

Kétféle képzési konstrukció közül választhatsz:

Alapozó modul

Ez az alap kurzus a mesterséges intelligencia (AI) alapjait, történetét és a jelenlegi technológiai fejlődést tárgyalja, célja pedig egy általános digitális jártasság és szemlélet kialakítása. A kurzus felkészíti a résztvevőket az AI fogadására, megértve annak jelentőségét és működését, kitágítva az erről a technológiáról kialakult elképzeléseket. Az anyag segít megérteni az AI-val történő együttműködés fontosságát és lehetőségeit, valamint bevezet a gép-ember kommunikáció alapjaiba, ezzel is támogatva az AI stratégia alapjainak megalkotását.

II.modul

Ez a haladó modul a mesterséges intelligencia alkalmazásának szélesebb körű és összetettebb területeire összpontosít. A résztvevők elsajátítják, hogyan alakíthatnak ki és fejleszthetnek tovább beszélgetéseket mesterséges intelligenciával, ami magában foglalja a promptok ismételt finomítását és a párbeszéd alapú kialakításukat.

Ezek az alapkurzusok nagyon fontos alapot képeznek ahhoz, hogy a technológia elfogadásra kerüljön a vállalaton belül, hogy együttműködő hozzáállás alakuljon ki,  és a csapat motiváltan és kreatívan vegyen részt a cég fejlődésében azáltal, hogy az AI használatából adódó felismeréseket beemelik a vállalat tudásába. Ehhez kell egy közös konszenzuson kialakított erős alap, amit ezek a kurzusok támogatnak.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Mindenkinek, aki szeretné tudni mire, hogyan érdemes használni az AI eszközöket.

Tematika

Alapozó modul

 • A kurzus elvégzése után képes leszel megérteni és alap szinten alkalmazni a mesterséges intelligencia alapvető elveit és technológiáit.
 • Megtanulod, hogyan változtatja meg az AI az alkalmazási módokat és munkafolyamatokat.
 • Képes leszel a mesterséges intelligenciát együttműködő partnerként kezelni, ezáltal növelve a technológia elfogadottságát a cégen belül.
 • A kurzus elvégzése kiszélesíti a látókörödet az AI lehetőségeiről, és növeli a további képzések hatékonyságát.
 • Erősíted képességeidet a gép-ember kommunikáció terén, támogatva ezzel az AI stratégiai beillesztését szervezeti szinten.

II. modul

 • Megtanulod a társalgás-tervezés alapjait, irodai munkát és produktivitást támogató alkalmazásokat.
 • Esettanulmányon keresztül tágítjuk az AI felhasználási területéről az elképzeléseket, egy étlapot kialakítva a saját cégen belüli felhasználások bevezetéséhez.
 • Szó lesz képgenerálásról, üzleti felhasználásokról, további eszközökről, Custom GPT-ről.
 • Itt már előzetesen egyeztetett, a vállalati igényekhez és profiljához igazított megoldásokat és esettanulmányokat is alkalmazunk.
 • Minden további modul a vállalat tudásszintjéhez és elképzeléseihez tovább bővíthető.
 • Elsajátítod a generatív AI finomhangolásának módszereit konkrét feladatokban, például kampánytervezésben, briefelésben, toborzásban és a munkatársak kiválasztásában (itt igény és cégprofil szerint).
 • Megtanulod, hogyan hozz létre saját GPT modelleket, és hogyan integráld azokat a vállalati munkafolyamatokba.
 • A modul kiterjed a mesterséges intelligencia multimodális képességeinek kihasználására is, így megismerkedhetsz a képgenerálás alapjaival és gyakorlati, üzleti alkalmazásával.

Eszközök: A résztvevők minden képzéshez kapnak egy nagyon részletes show note-ot és egy guide-ot az összes linkről, fogalmakról, a kurzuson használt promptokról, ami a hétköznapokban egy nagyon hatékony sorvezető lesz a gyakorlás során.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973