Képezd tovább IT csapatodat a legfrissebb technológiákból!
Megvalósítjuk vállalatod teljes körű IT továbbképzéseit a szintfelméréstől egészen a kitűzött cél visszaméréséig.

Ezért válaszd a Stylers Academy-t

Nap mint nap tapasztaljuk azokat a kihívásokat, amelyekkel a fejlesztőket foglalkoztató vállalatok küzdenek a munkaerő-toborzás területén, de arról kevésbé esik szó, hogy a meglévő munkaerőt milyen szakmai továbbképzésekkel lehetne ösztönözni, illetve hogy milyen módon érdemes a meglévő vállalati eszköztárat új technológiákkal bővíteni. Képzési centrumunk kifejezetten az IT, ezen belül a legfrissebb fejlesztési technológiák oktatására szakosodott, hogy teljes körű szolgáltatást tudjon nyújtani partnerei részére.

Megbízható szakértelem

Vállalati szférából érkezett felkészült oktatói csapat.

Egyedi igényekre szabva

Vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematika, tanrend.

Mérhető eredmények

Eredménycentrikus megoldások, amelyek az üzleti célokat szolgálják.

Választható nyelv

Magyar – Angol

Nem találtad meg, amit keresel?

Mondd el, milyen képzésre van igényetek, és mi megszervezzük a csapatodnak!

Képzési kínálatunkból

DevOps képzések

AWS

Az Amazon Web Services megbízható, skálázható és költséghatékony felhőalapú számítástechnikai szolgáltatásainak gyűjteménye.

Azure

A képzés bemutatja a cloud informatikai alapjait, valamint bevezet az egyik legnépszerűbb publikus felhőszolgáltatás, a Microsoft Azure használatának alapjaiba.

Docker

Felfedezzük, miben nyújthatnak segítséget a konténerek. Operációs rendszer szintű virtualizációt valósít meg, pillanatok alatt hozhatóak létre vele production-közeli környezetek.

Git

Nyílt forráskódú, elosztott verziókezelő szoftver, amellyel hatékony verziókövetés valósítható meg. Ajánlott óraszám: 12 kontaktóra

Kubernetes

Konténer alapú alkalmazáskezelő szoftver, amely segítségével automatizálható az alkalmazások telepítése, skálázása, menedzselése.
Fejlesztői képzések

UX/UI design

Az előadás célja, hogy a design fontosságára, szerepére érzékenyítsük a fejlesztőket, megmutatva, hogy a felhasználói élmény érdekében néha-néha ki kell lépnünk a komfortzónánkból, hogy betekintést nyerhessünk a tervezői gondolkodásmódba és hogy erősítsük a dev-designer együttműködést!

Angular

Rugalmas és skálázható keretrendszer, mellyel hatékonyan építhetőek tetszőleges méretű, modern SPA webalkalmazások.

C#/.net

A C# objektumorientált programozási nyelvet a Microsoft fejlesztette ki .NET keretrendszer részeként, alapjául a C++ és a Java szolgált.

Express.js

Ezen a képzésen az Express segítségével megismerhetik azokat a módszereket, amelyekkel gyorsan és kényelmesen lehet fejleszteni szerver oldali alkalmazásokat.

Java

Objektumorientált programozási nyelv, amely számos statisztika alapján az elmúlt évek legtöbbet használt programnyelve világszinten.

JavaScript technológiák

Képezd magad tovább a legfrissebb JavaScript technológiákból vállalati szemléletű, gyakorlatorientált képzéseinken!

Laravel

Népszerű backend keretrendszer, amely egyszerű szintaxist használ, és sok ismétlődő feladat megoldásában nyújt segítséget.

Mendix tréningek

Szeretnél gyorsan, felhasználóbarát alkalmazásokat létrehozni? Sajátítsd el a Mendix low code platform használatát!

Microservices

Népszerű alkalmazásfejlesztési technológia, melynek segítségével egy applikáció kicsi, egymástól függetlenül telepíthető szolgáltatásokból épül fel.

Modern JavaScript

Komplex kurzus fejlesztőknek, akik szeretnének részletesebben megismerkedni a Modern Javascript keretrendszerek előnyeivel és alkalmazásával.

Node.js

Ingyenes szerverkörnyezet, amely a Google V8-as motorjára épül, és tökéletes megoldás skálázható online alkalmazások megvalósítására.

React

Nyílt forráskódú frontend keretrendszer, amely alapul szolgálhat a single-page vagy mobil alkalmazások fejlesztésében.

Salesforce

A Salesforce a világ vezető ügyfélkapcsolati rendszere, amely Magyarországon is egyre inkább elterjedt.

Szoftvertesztelés

Célja a szoftverhibák felfedezése és a megfelelő szoftverminőség biztosítása, így a szoftverfejlesztés szerves részét képezi.

VBA

Olyan programozási nyelv, mely az Excel esetében lehetővé teszi, hogy ismétlődő munkafolyamatok automatizálásra kerülhessenek.

Vue.js – Vuex – Nuxt.js

Megbízható frontend keretrendszerek, amelyek megfelelő választásnak bizonyulnak vállalati környezetben használt szoftverek kivitelezésére.
Üzleti IT képzések

Agilis transzformáció

Az agilis szemlétemód és a Scrum módszertan gyarkorlati átadására fókuszálunk. Tréningeket, workshopokat és coaching szolgáltatást is kínálunk partnereink igényeihez igazodva.

AI

Ha szívesen megismerkednél a mesterséges intelligencia (AI) nyújtotta lehetőségekkel, és gyakorlati példákon keresztül sajátítanád el használatát.

Kibervédelem

IT biztonsági megoldásokat nyújt számodra a kibertámadási technikák, valamint azok megelőzési folyamatainak ismertetésén keresztül.

Data Science

Az adatelemzés egyre népszerűbb tudománya, amely üzleti problémák megoldásához nyújt technikai segítséget és útmutatást.