MEETigation workshop
4 órás demo workshop a meetingek hatékonyságának növeléséről

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Eleged volt az értelmetlen, felesleges, eredménytelen találkozókból, amelyek időpazarlásnak tűnnek? Tanuld meg a meeting facilitáció és a csapatmunka titkait!

Támogatunk, hogy a lehető legjobbat hozd ki az együttműködésből személyesen, online vagy akár hibrid környezetben.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • HR vezetők
 • Cégvezetők

 • L&D vezetők

Tematika

Képzési tartalom

 • A csapatmunka tudatos és tudatalatti mozgatórugói
  Új tényezőkkel bővülhet a meeting facilitációs eszköztárad, amelyek megkönnyítik az emberek megértését és a közös munkát
 • Emberi „működési módok” (Organoco élményformák) önálló rendszere
  Megtanulod felismerni és megváltoztatni a hátráltató egyéni és csapatdinamikákat
 • Mindset a meetingeken
  Gyakorolhatsz egy módszert, amellyel nyitott és kreatív maradhatsz a legnehezebb tárgyalási helyzetekben és másokat is erre ösztönözhetsz.
 • A transzparencia művészete
  Megtapasztalhatod, hogyan támogatják az őszinte megállapodások és a világos célok a figyelmet, aktivitást, összpontosítást, őszinteséget és kölcsönös tiszteletet.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973