AI képzések
AZ AI-t sikeresen alkalmazó vállalatok alacsonyabb költséggel és magasabb bevétellel működnek. Tartozz Te is az élmezőnybe, AI képzéseink segítségével sikeres AI stratégiát építhetsz!

Elérhető AI képzések

Az üzleti szereplők egyre szélesebb körben alkalmazzák az AI megoldásokat, ami jelentős hatékonyságnövekedést eredményez. A sikeres AI stratégia kialakításakor ugyanakkor nemcsak az AI eszközök alkalmazásának elsajátítása, de a megfelelő szemlélet kialakítása, a megfelelő alkalmazási területek feltárása is kulcsfontosságú.

AI képzéseinket úgy alakítottuk ki, hogy mindebben partnereink segítségére lehessünk. Kurzusaink között általános üzleti, fejlesztői és 1-1 terület (pl. jog) munkájának a hatékonyságát növelő képzések is elérhetőek.

Válaszd ki a vállalatod számára megfelelő képzést, vagy írd meg egyedi igényeidet, és személyre szabott képzési tervet állítunk össze!

Üzleti, általános AI képzések

First Principles Thinking

A First Principle Mindset elvére épülő szemlélet elsajátításával hatékonyan építhetsz sikeres digitalizációs, AI stratégiát!

AI landscape

2 modulból álló képzésünkön megismerheted az AI nyújtotta lehetőségeket, hogy hogyan segíthet ez az innovatív technológia a vállalatodnak, ezzel megalapozva vállalatod AI stratégiáját.

Use case explorer: Digitális stratégiák és AI alkalmazások a B2B szektorban

Alakíts ki hatékony AI stratégiát! Segítünk megtalálni azokat az üzleti területeket és folyamatokat, ahol az innováció és a digitalizáció a legnagyobb üzleti előnyöket hozhatja vállalatodnak.

Gyakorlatorientált mesterséges intelligencia alapozó tréning

Ismerkedj meg a mesterséges intelligencia (AI) nyújtotta lehetőségekkel, és sajátítsd el gyakorlati példákon keresztül annak használatát a vállalati hatékonyság érdekében.

Speciális területre fókuszáló AI képzések

Mesterséges intelligencia a gyakorlatban – műszaki szakembereknek

Neked ajánljuk ezt a képzést, ha külsős AI fejlesztőkkel vagy tanácsadókkal dolgozol együtt projektvezetőként.

Legaltech eszközök hatékonysága

A mesterséges intelligenciának jogi területen is számos alkalmazási lehetősége van. Ismerd meg ezeket, és tedd hatékonyabbá a munkádat AI eszközök alkalmazásával!

AI Security: How to hack ChatGPT?

Egy kiemelkedő trénerrel és egy igazán forró topikkal készülünk a tech szakemberek számára: megnézzük, hogyan hekkeljük meg a ChatGPT-t!
Egyedi vállalati képzés

Egyedi képzés

Személyre szabott kurzus vállalatod számára egyedi tematikával és a megrendelői igények maximális figyelembevételével.

Kérj egyedi ajánlatot!

Egyéb AI képzések

  • AI és jogi felelősség: AI alkalmazásának jogi korlátait és a megfelelőség biztosításának lehetőségeit vesszük sorra.
  • Mitől etikus a fejlesztés? A design szemlélet bemutatásán felül feltárjuk azt a jogszabályi kört is, amelynek megfelelve etikus fejlesztéseket tudsz kivitelezni.
  • Legal design: Jogi szövegek fogyasztóbarát megjelenítése vizualizációs módszerekkel, nemcsak jogászoknak, hanem üzleti döntéshozóknak is.
  • Szerződéses folyamatok gépesítése, automatizációja: Így kerüld el a hibákat a Legaltech eszköz bevezetése során olyan területen, ahol nagyszámú dokumentum keletkezik (pl. HR, Beszerzés, Marketing, Sales, Létesítmény-üzemeltetés és bérbeadás, Rendezvényszervezés, Flottakezelés, Szervizelés, Fogyasztói szerződések).

Miért érdemes a Stylers Academy képzéseit választani?

Egyedi igényekre szabott

Egyedi igény esetén személyre szabott tematikát, ütemtervet dolgozunk ki.

Választható nyelv

Képzéseink magyar és angol nyelven is elérhetők.

Gyakorlatorientált

Azonnal hasznosítható, gyakorlati tudást adunk.

Tapasztalt oktatók

Oktatóink sokéves tapasztalattal rendelkeznek, aktívan dolgoznak az iparágban.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973