React Native tréning
Ha szívesen mélyítenéd tudásod a népszerű keretrendszerrel kapcsolatban.

2024 tavasz

1 nap

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Ez az egynapos képzés bevezet a JavaScriptre épülő, cross-platform fejlesztési eszköz, a React Native keretrendszer rejtelmeibe. Megismerteti a résztvevőkkel a mobil alkalmazás fejlesztés alapjait, a native komponenseket, és szó lesz többek között az egyedi komponensek létrehozásáról is. Az elméleti részeket gyakorlati egységek váltják, amelyek segítségével pár egyszerű feladaton keresztül rögzülhetnek a tanultak.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Tréningünket azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek JavaScript és React előismeretekkel, és esetleg céljuk az is, hogy a mobil alkalmazásuk gyors és multiplatform legyen.

Tematika

Bevezető

Mobilalkalmazás fejlesztés bevezető
React mobilon, de mitől lesz native?
Szükséges eszközök telepítése

Elmélet

Native komponensek áttekintése

Gyakorlat

Pár egyszerű feladat az elméletre támaszkodva

Elmélet
Egyedi komponensek létrehozása

Gyakorlat
Pár egyszerű feladat az elméletre támaszkodva

Hibakeresés (debugger)

Záró gondolatok

Alkalmazás sebesség optimalizáció

Native modulok használata

Javascript runtime ismertető

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973