Gyors, könnyen használható low code platform a felhasználóbarát alkalmazások létrehozásához.

Legyél győztes Te is a szoftvervezérelt világban

A Mendix low code platformot gyorsaságra, együttműködésre és irányításra tervezték – teljesen forradalmasítva az alkalmazások létrehozásának módját.

A technológia lehetővé teszi alkalmazások fejlesztését, tesztelését és telepítését bármilyen eszközre vagy csatornára – minimális kódhasználattal. Ez azt jelenti, hogy gyorsabban megvalósíthatod ötleteidet, valós digitális megoldásokká alakítva az üzleti folyamatokat. Izgalmas és vonzó felhasználói élményt teremthetsz, miközben minél magasabb szintre emelheted ügyfeleid igényeinek megvalósítását.

  • Nagyszerű idő-érték arány

  • Hatékonyabb együttműködés

  • Kiváló irányítás

Hogyan működik?

A Mendix low code alkalmazás olyan fejlesztési környezetet kínál, ami megkönnyíti a vállalatok és az IT közötti együttműködést a digitális átalakulás során.

A felhasználóbarát technológiának köszönhetően felgyorsíthatod a piacra való bekerülés idejét olyan vizuális modellezéssel, melyek egyszerűbbé teszik a végtelen kódolás szükségességét. Ugyanakkor az automatizáció és az alaprendszerek könnyen integrálhatók, így javul az adatkezelés. Ez növeli a hatékonyságot és hozzáférést biztosít az üzleti eredmények javításához szükséges információkhoz.

A Stylers Group által nyújtott Mendix szolgáltatások

Szakértők vagyunk a digitális megoldások vizualizálásában, építésében, tesztelésében, telepítésében és frissítésében a Mendix platform segítségével. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha készséghiány merült fel nálad.

  • Gyorsítsd fel a piacra kerülési időt
  • Növeld a termelékenységet és kapacitást
  • Kezeld egységben az üzleti és informatikai területet az optimális eredmények érdekében
  • Automatizálj könnyedén
  • Bővítsd low code ismereteidet
Miért várnál az automatizálásra?

Szolgáltatásaink

01

Mendix architektúra és design

Dolgozzunk együtt, definiáljuk újra és priorizáljuk követelményeid listáját, és építsünk olyan megoldást, ami a leginkább szolgálja a vágyott megoldást.

02

Mendix fejlesztés és tesztelés

Magasan képzett low-code, now-code fejlesztőinkkel egyedi megoldásokat kínálunk.

03

Mendix support

Ha specifikus problémába futsz vagy extra erőforrásra van szükséged, Mendix fejlesztőink állnak rendelkezésedre.

04

Mendix projekt ,,egészség” ellenőrzése

Elemezzük Mendix beállításaidat, és javaslatokat teszünk a platform hatékonyabb implementálására.

05

Mendix képzés

Egyénre vagy csapatokra szabott Mendix képzéseket kínálunk, melyek során megtanulhatod, hogyan tudsz profitot szerezni a technológia segítségével.

06

Mendix licencelés

Ha szeretnél tisztában lenni a Mendix licencelési lehetőségeivel, és szeretnéd tudni, hogy mi a legköltséghatékonyabb útja ennek, akkor keress meg minket.

Akik a Mendix fejlesztést választották

A legtöbb ember a Continental nevét elsősorban a gumigyártásukkal azonosítja. Azonban ez az autóipari gyártócég sokkal többre fejlődött, és ma már telematikai megoldásokat, elektromos motorokat, automatizált vezetési technológiákat is kínálnak.

Az ING Document & Content Services (D&CS) részlege és a Mendix partnere, az Appronto közösen fejlesztettek egy Mendix alkalmazást.

A SUEZ, a világ egyik legnagyobb víz-, villamosenergia- és hulladékkezelési vállalata arra törekszik, hogy modern digitális élményeket kínáljon az Egyesült Királyság ügyfeleinek, ezáltal lehetővé téve a pazarló folyamatok felszámolását.

Felismerve a szükségességet a világ különböző országaiban található ügyfélszolgálati központok szorosabb irányítására, a cég úgy döntött, hogy centralizálják az ügyfélkapcsolati menedzsmentet a munkatársak körében.

A hollandiai székhelyű logisztikai technológiai vállalat egy IoT-alapú megközelítést alkalmaz a pontosság és átláthatóság javítása érdekében a gyógyszerellátási láncban.

Annak érdekében, a vállalat javítsa meglévő IT eszközeit és folyamatait, meglévő fejlesztési készségeit kibővítette a Mendix platformmal, hogy felgyorsítsa az innovációt.

Az Alere több platformot is értékelt annak érdekében, hogy olyan alkalmazást fejlesszenek, mely támogatja a vállalkozási folyamataikat. A Mendix felelt meg legjobban az igényeknek.

norsk hydro

A Norsk Hydro globális gyártó konglomerátum több mint 70 alacsony kódú megoldást kínál a munkavállalói és ügyfélélmények javítására.

Felkészítünk a sikerre a Mendix technológiájával!

A Stylers Group segíthet alkalmazásaid leszállításának felgyorsításában és a Mendix befektetésed értékének maximalizálásában.

Lépj kapcsolatba velünk az űrlap kitöltésével, vagy hívj minket!

Fejlesztenéd tudásod?

Részt vettél már Mendix projektben, de szükséged lenne egy kis tudásbővítésre a low code automatizációk kapcsán? Bármelyik szakaszban is tartasz a tanulásban, keress minket bizalommal.

Foglalj időpontot Mendix konzultációra!

Ha érdeklődsz a low code folyamat automatizálás lehetőségei iránt, de nem tudod hogyan kezdj hozzá, segíthetünk célkitűzéseid elérésében.