#ZKLTSMNTS – tréning
Beszéljünk róla! Minden (is), amit a zaklatással kapcsolatban érdemes tudni.

2024 tavasz

4×2 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

A képzés során átfogó képet kapsz erről az igen keveset emlegetett, ámde annál fontosabb témáról. Felkészülten, kellő empátiával és körültekintéssel leszel képes egy ilyen tárgyú panasszal foglalkozni. Tudni fogod, hogy milyen elvárasoknak kell megfelelnie a munkáltatónak, mit kell tennie, és azt is, hova fordulhattok támogatásért.

Tippeket és inspirációt kapsz arra, miért érdemes és kifizetődő a zaklatás témájáról kommunikálni, párbeszédet indítani a munkatársak körében. Hallani fogsz jogesetekről, és mindvégig megfogható, gyakorlatias megközelítésben láthatsz rá a témára.

A tréning online (valós) időben lesz megtartva. A résztvevőket e-mailben fogjuk értesíteni arról, hogyan tudnak bekapcsolódni az oktatásba.

Tematika

Képzés felépítése: Mindegyik tréningalkalom 1,5 óra interaktív előadásból, illetve 0,5 óra Q&A, esetfeldolgozás, közös brainstorming szekcióból épül fel.

Tematika:

Definíciók, határterületek, vonatkozó hazai és nemzetközi jogszabályok
Jogérvényesítési lehetőségek, munkáltatói kötelezettségek (pszichoszociális kockázatelemzés)
Céges szabályzatok, policy írás, panaszkezelési folyamatok, vizsgálatok
Mi van a zaklatás ’mögött’, azzal párhuzamosan, vagy annak következtében? *’Áldozattá válás’, egyéni sérülékenység, hatalommal való visszaélés, határátlépések, megküzdési stratégiák, önreflexió stb.*

Ebédszünet

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973