Be agile! tréning
Ismerd meg az agilis szoftverfejlesztés és a Scrum keretrendszer titkait interaktív tréningünkön keresztül!

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Dolgoztál már a csapatoddal olyan szoftver-darabok elkészítésén, ahol fogalmad sem volt arról, hogy egy adott funkciót ki és miért is fogja használni?

A tréning célja, hogy az agilis szoftverfejlesztésről és a Scrum keretrendszerről olyan gyakorlatias ismereteket szerezhess, amelyek hasznosak lesznek számodra mindennapi tevékenységeid során.

Mire számíthatsz?

A tréningen száraz elmélettel nem fogsz találkozni.
Az agilis szemléletmód olyan elemeire fogunk rávezetni, amelyek segítségével te és csapatod együtt alakíthatjátok ki azt a környezetet, amelyben jól érzitek, hasznosnak és termelékenynek tarthatjátok magatokat.
A tréning nagy hangsúlyt helyez arra, hogy interaktív módon alakíthassátok annak tematikáját, a kérdéseitekre válaszokat kaphassatok, egymással akár tartalmas vitákat folytathassatok.

A tréninghez semmilyen előképzettség nem szükséges, viszont fontos, hogy legyen szoftverfejlesztésben szerzett tapasztalatod, tehát dolgoztál vagy jelenleg is ilyen területen dolgozol.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Itt a helyed ezen a tréningen ha úgy érzed, szívesen dolgozol vagy dolgoznál egy kiegyensúlyozott szoftverfejlesztő csapatban és minőségi szoftvert szeretnél készíteni megbízóid számára.
  • Szeretnéd, ha olyan szoftvert készíthetnél, amely valódi problémákat old meg és nem csak funckiókat halmoz, és szívesen megszabadulnál a csapatod rossz szokásaitól.
  • Nyitott vagy a közös munkára és tanulásra, az új dolgok megismerésére vagy akár az ismert dolgokat is szereted új nézőpontból megvizsgálni.
  • Ez a tréning nem neked való, ha ragaszkodsz a “szögletes” dolgokhoz és fontos célnak tekinted a szabályok, folyamatok betartását akár a józan ész diktálta elképzelésekkel, megoldásokkal szemben is.
  • Hiszel mások “kézi” irányítása és mikromenedzsment erejében, nem érzed úgy, hogy rengeteg dologban szabad kezet adhatsz a mögötted álló csapatnak.
  • Már hosszabb ideje egészséges, jól működő agilis csapatban dolgozol.

Tematika

Délelőtt

A délelőtti szekcióban a résztvevők az előadóval együtt áttekintik az agilis szemléletmód fontos elméleti alapjait, miközben lehetőségük nyílik interaktívan kérdezni, beszélgetni. Lezárásként a résztvevők közösen kialakítják, hogy egy előre felkínált — az általuk fontosnak és hasznosnak tartott témákból kialakított menüből — melyik elemeket választják ki arra, hogy azokról további ismereteket szerezhessenek a délutáni szekció során.

Ebédszünet

Délután

Délután az előadó bemutatja a kiválasztott témákhoz kapcsolódó agilis elemeket, módszereket, amelyeket a résztvevőkkel együtt közösen megvitatnak.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973