Kafka tanfolyam
Szeretnéd megismerni ezt a nyílt forrású adatfeldolgozó szoftvert? Sajátítsd el a Kafka használatát tréningünkön csapatoddal együtt!

2023. ősz

1 nap

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Ezen a tréningen bővebben megismerkedhetsz a technológiával. Az elméleti részen áttekintjük az alapokat, a paradigmákat, és megismerkedünk azokkal a módszerekkel, melyek használatával megkönnyítheted az üzleti működésed.

Ezeket a gyakorlatban is kipróbáljuk: egy próba projekten alkalmazva az ajánlott best practice-eket és megtapasztalva a buktatókat.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Tanfolyamunk azoknak szól, akik szeretnének átfogó képet kapni a Kafka nyújtotta lehetőségekről, és valós példákon át megismerni használatát. Szeretettel várunk, ha gyakorlati lépéseken keresztül szeretnéd elsajátítani az adatfeldolgozást a mélyebb megértés érdekében.

Tematika

Understand how Apache Kafka works

Topics, partitions, offests
Brokers and topics,
Topic replication
Producers and Message Keys
Consumers & Consumer Groups
Consumer Offsets & Delivery Semantics
Kafka Broker Discovery
Zookeeper
Installing and starting Zookeeper and Kafka (Linux/Windows/Mac)

How to create producers and consumers using the built-in cli.

topics cli
producer cli
consumer cli
consumer groups cli
resetting offsets
kcat (formerly kafkacat)

How to create custom producers and consumers using Java

creating a Kafka project
Java producer
Java producer callbacks (with keys)
Java consumer (inside a consumer group)
Seek and assign
Extended API for developers
Kafka Connect
Kafka Streams
Kafka Schema Registry

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973