Agilis transzformáció tanfolyamok
Ha szeretnéd elsajátítani az agilis szemléletmódot és a Scrum módszertant gyakorlati kurzusainkon keresztül.
Ismerd meg, milyen agilis képzéseket kínálunk, és válaszd a számodra testhezállót! Képzéseinket Neked ajánljuk, ha nyitott vagy a közös munkára és tanulásra, az új dolgok megismerésére vagy akár az ismert dolgokat is szereted új nézőpontból megvizsgálni!

Elérhető Agilis módszertani kurzusok

Agile – Amit tudnod kellene az adaptív szoftverfejlesztésről, de az agilis nagykönyvből kimaradt

A képzés során olyan időszerű, nagy jelentőséggel bíró témákat tekintünk át, amelyek nélkül nehéz lehet hatékony, az értékleszállítás maximalizálására hangolt csapatokat felépíteni és működtetni.

Agile – Business Modellezés + Example Mapping tréning

Ez a kétszer félnapos tréning  – a business modellezés és az example mapping jegyében – az agilis felfogás a Domain-driven Design-nal kombinálva segítségünkre lesz abban, hogy prioritásainkat az üzleti stratégia mentén határozzuk meg.

Agile – Becslés tréning

A Becslés tréning célja, hogy megérthesd a termékfejlesztési projektekhez tartozó becslések fontosságát, és olyan becslési lehetőségeket, praktikákat ismerhess meg, amelyek segítenek téged és csapatodat a termékedhez, projektedhez tartozó becslések során.

Agile – Context Mapping tréning

A tréning megmutatja, hogyan tudunk egy komplex üzleti domaint feltérképezni, felosztani kisebb, egységekre, amelyen belüli kontextusokon autonóm csapatok dolgozhatnak.

Agile – Agilis tesztelés tréning

Ez az egynapos tréning segít abban, hogy megismerd milyen szemléletbeli és gyakorlati eszközökkel tudod az agilis csapatok működésének egyik legfontosabb sarokkövét, a tesztelést támogatni.

Be Agile! – tréning

Egynapos tréning az agilitás jegyében, amelynek célja, hogy elméleti és gyakorlati szinten is alkalmazható tudást nyújtson résztvevői számára.

Agile – User Story Mapping Tréning

A User Story Mapping egy nagyon hatékony technika arra, hogy fejlesztő és product csapat közösen meghatározza, melyek azok a feladatok, amelyeket elvégezve a legjobb élményt tudja nyújtani a felhasználóknak.

Agile – EventStorming tréning

A tréning a közös modellezés örömén túl azt is megmutatja, hogy milyen egyszerű konszenzusra jutni, ha mindenki ugyanazt a fogalomtárat használja.

Agile – Tesztelésre tervezés tréning

A Tesztelésre tervezés tréning célja, hogy megismerkedj olyan szoftvertervezési módszerekkel, ötletekkel, amelyek segítségével az automatikus tesztelést jól támogató architektúrát és kódot készíthetsz.

Scrum tanfolyam

Komplex kurzus azoknak, akik szeretnének részletesebben megismerkedni az agilis szemléletmóddal és a Scrum módszertannal.
Egyedi vállalati képzés

Vállalati képzés

Személyre szabott kurzus vállalatod számára egyedi tematikával és a megrendelői igények maximális figyelembevételével.

Kérj egyedi ajánlatot!

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973