Conscious Leadership
Fejlődj vezetőként és növeld a hatásod!

2024 tavasz

5×8 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

✔ A teljes képzés időtartama: 5 x 8 óra, 40 óra elfoglaltság

✔2-3 hetente 1 teljes nap, 10-12 hetes átfutás, negyedéves program

A jelenlegi vezetői gondolkodásmód, módszerek, tervezési eszközök többsége a tömegtermelés korából származik. A világ azonban gyökeresen megváltozott – az elmúlt években gyorsuló módon – és ma már egyre inkább egyedi termékeket, megoldásokat kell nyújtanunk az ügyfeleink számára, egy folyamatos innovációs kényszer mellett. A cégünk külső és belső környezete, az ügyfeleink és a kollégáink viselkedése, a kihívásaink, a változási folyamatok komplexitása folyamatosan nő.
Ez KOMPLEXITÁS az a kényszerítő erő, ami miatt meg kell újítanunk a vezetői eszköztárunkat. Ahhoz, hogy az egész szervezetünk egy folyamatos fejlődés, gyarapodás útjára lépjen a KOMPLEXITÁS világában, nekünk vezetőként szükséges új gondolkodásmód és eszközök elsajátítása.

A tréningen az alábbiakat fogod megtanulni/megismerni:

Egy olyan vezetői keretrendszert adunk át, ami lehetővé teszi először a közvetlen, majd ezen keresztül a teljes csapatotok valódi átalakulását, és folyamatos fejlődésben tartását.
A keretrendszer azon alapul, hogy vezetőként nem nekem kell megmondanom, hogy mit csináljanak a többiek. A teljes csapat/szervezet kreativitására, tulajdonosi szemléletére, elkötelezettségére, jó közérzetére van szükség a jó eredmények elérésre.
Ez a vezetői működés a kulcs egyrészt a vállalati sikerhez, másrészt a tehetségek megtartásához is, hiszen az értékes munkaerő első kérdései: Hogyan tudok itt fejlődni? Mi az értelme annak, amit csinálni fogok? Milyen itt a kultúra?
A tréning tematikájában egyensúlyban vannak az elméleti és a gyakorlati elemek.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Ez a mesterkurzus neked szól, ha vezetői csapatoddal közösen szeretnéd növelni a teljesítményeteket és sokkal többet kihozni magatokból és a cégből.
  • Olyan vezetőknek ajánljuk, akik már rájöttek: az üzleti siker egyik kulcsa a komplexitás sikeres kezelése. Ehhez reziliens céges kultúra szükséges, aminek a gyökere a megfelelő vezetői gondolkodásmód és eszközök tudatos használata.

Tematika

Az öt nap alatt körüljárjuk a modelben megjelenő tíz témát, és megélhetjük, hogy ezeknek az elemeknek az összessége miként hozza létre a complexity leadership mindset-et.

A középpontban a saját tapasztalatok megosztása, helyzetek feldolgozása lesz.

Ezen túl minden résztvevő a csoportmunkák mellett két egyéni sessionön is részt vesz, ahol támogatást kap az “egyéni transzformációs edzéstervének” összeállításában.

A teljes csoporttal és kis csoportokban is dolgozunk. Így minden résztvevő saját témájára is jut bőven figyelem és tér. Egymás témáinak megismerése támogatja a résztvevők munkáját, hiszen mindenki célja ugyanaz, de sokfajta úton haladnak mindannyian.

A csoport a tréning után igény szerint 6 hónapig online formában tovább dolgozhat, ahol a megtanultak csoport szintű beépülésének támogatása a fő hangsúly.

Továbbá a résztvevők személyes transzformációjának támogatására igény szerint egyéni coaching is rendelkezésre áll.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973