Blog

Blog2024-09-11T15:24:45+02:00

NECSTGEN: Az innováció receptje a biogyógyszer gyártásban

Tags: , , |

A NecstGen (the Netherlands Center for the Clinical Advancement of Cell and Gene Therapies - Holland Klinikai Sejt- és Génterápiák Fejlesztési Központ) a vírusvektorok és sejtterápiák termékek gyártására specializálódott.

20 éves a Stylers Group

Tags: |

Két évtizede annak, hogy leraktuk a Stylers Group alapköveit. Az elmúlt 20 évben nagyon sok minden történt velünk, ezek mind formálták a cégünket, erősítették közösségünket. A kerek évforduló alkalmából felbontottuk a 10 évvel ezelőtt lezárt időkapszulát, amiben számos jókívánságot rejtettek el partnereink, kollégáink.

Raben: Az ügyfélélmény javítása fokozza az üzleti agilitást

Tags: , , |

A Raben csapata több mint 30 Mendix alkalmazásból álló portfóliót kezel, amelyek támogatják az ellátási lánc különböző folyamatait, beleértve a nyomon követést, az árazást és a rendeléskezelést.

Hogyan tudod elősegíteni a munkavállalók egészségét és jóllétét?

Globális szinten a munkavállalók mintegy 60%-a nyilatkozik úgy, hogy elégedett a munka-magánélet egyensúlyával, ugyanakkor 77%-uk tapasztal kiégést jelenlegi munkahelyén (Hubspot, 2024). Legfőbb okoknak a megnövekedett munkaterhelést, kevés erőforrást és a folyamatosan változó igényeknek való megfelelést jelölték meg.

AI+low-code: A kódolás jövője és kihívásai

2026-ra a vállalatok 80%-a fog AI-t használni. A mesterséges intelligencia forradalmasítja a kódolás világát, ugyanakkor nem szabad megfeledkezni annak kihívásairól és a tévhitekről sem. A hype vakságának csapdájába esve könnyű elfelejteni, hogy az AI, bár rendkívüli lehetőségeket rejt, nem váltja ki az emberi tényezőt. A fejlesztői munka hatékonyságának növekedése mellett számos aggály is felmerül, legyen szó jogi kérdésekről, adatvédelemről, vagy egyszerűen a minőség fenntartásáról.

Go to Top