Agile – EventStorming tréning
Bővítsd tovább agilis eszköztárad interaktív tréningünkön keresztül!

Itt a helyed ha szükségét érzed, hogy a tervezés során egy nyelvet beszéljetek a csapatoddal!

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Hoztál már valaha rossz döntést amiatt, mert nem tudtátok a felszínre hozni – illetve ezáltal rendesen megvitatni – a bizonytalan, nem tiszta pontokat a tervezés során?

Gyere és tapasztald meg hogyan lehet minél több dolgot láthatóvá tenni, felszínre hozni például egy fontos architekturális tervezés során! Ne hagyd, hogy át nem beszélt, elhallgatott vagy csak egész egyszerűen ismeretlen dolgok miatt menjen fuccsba egy tökéletes megoldás!

A tréning a közös modellezés örömén túl azt is megmutatja, hogy milyen egyszerű konszenzusra jutni, ha mindenki ugyanazt a fogalomtárat használja.

Ez a tréning a közös modellezés örömén túl azt is megmutatja, hogy milyen egyszerű konszenzusra jutni akkor, ha mindenki ugyanazt a fogalomtárat használja, ugyanazt a – domain – nyelvet beszéli és együtt ismeri meg a domain folyamatot. Mindehhez egy, a Domain-driven Design világában nagyon népszerű technikát fogunk segítségül hívni.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Itt a helyed ezen a tréningen ha olyan szerepkörben dolgozol, ahol aktívan részt veszel az arhitektúra tervezésében, kialakításában vagy implementálásában (tipikusan architektek, fejlesztők, tesztelők).
  • Esetleg korábban részt vettél már Event Storming tréningen vagy workshopon.
  • Mindig csak egyedül tervezel (architektúrát / megoldásokat / …) és nem is vagy nyitott arra, hogy másokkal együttműködve tedd ezt (így bevonva a tiedtől adott esetben eltérő szemléletmódokat, ötleteket).
  • Ez a tréning nem neked való, ha nem szeretsz másokkal (adott esetben teljesen idegenekkel) együtt dolgozva tanulni.
  • A tréninghez semmilyen előképzettség nem szükséges, viszont fontos, hogy legyen IT-ban szerzett tapasztalatod, tehát dolgoztál IT-ban, vagy jelenleg is ezen a területen dolgozol.

Tematika

Ezen a fél napos, gyakorlatorientált tréningen szó lesz:

  • a Domain-driven Design körökben népszerűvé vált EventStorming technika alapjairól,
  • hogyan érdemes ezzel egy komplex business domaint feltárni, felfedezni,
  • megnézzük mit és hogyan lehet és érdemes ráépíteni egy ilyen modellre,
  • természetesen a gyakorlatban is megtanuljuk, hogyan kell használni ezeket.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973