A Stylers Group küldetése, hogy
a közössége erejével folyamatos,
valódi értéket teremtsen.

Rólunk

Informatikai megoldásokat biztosítunk a tervezéstől kezdve a
legösszetettebb fejlesztéseken át az üzemeltetésig. Csapat
összeállításánál a megfelelő szakmai szakértelem mellett
figyelünk a soft skill-ek összehangolására és a folyamatos
visszajelzésekre.

Nemzetköziek vagyunk

Azon kevés magyar IT cég között vagyunk, akik sikerrel mérettették meg magukat a nemzetközi piacon is. Itthon szinte elképzelhetetlen látogatószámokkal dolgoztunk, és van olyan projektünk, mellyel Guiness rekorderek vagyunk. Az Egyesült Államokban működő megoldásainkon keresztül páratlan tapasztalatot szereztünk komplex informatikai rendszerek kialakítása és működtetése során.

Rendszereket alkotunk

Nemcsak rendszerben gondolkodunk, hanem rendszereket alkotunk. Cégünk működése és projektjeink során is tudatosan törekszünk arra, hogy a lehető legmegfelelőbb kereteket biztosítsunk a megvalósításnak. Fejlesztéseinket agilis szemlélettel és módszertanokkal (scrum, kanban) végezzük és élvezzük.

Megoldásokat találunk

Projektjeinkben partnereinkkel már a tervezés során proaktívan együtt működünk megadva annak a lehetőségét, hogy az IT rendszerek fejlesztésben szerzett tapasztalatainkat megosztva olyan működő megoldást találjunk, mely hatékony segítséget nyújt megbízóinknak.

Menedzsment

Gönczy Gábor
CEO / Co-Founder

“Büszke vagyok arra, hogy az egyetemi kollégium szobánkból indult vállalkozásunk folyamatos értéket tud adni partnereinknek és munkatársainknak.”

Laczkó Gábor
Managing Partner
Hungary /Co-Founder

“Értéket teremtünk, és úgy érzem, értéket adunk a partnereinknek, kollégáinknak. Ez motivál, hajt előre minket.”

Kálmán László
CFO

“Folyamatos kihívás keresés, fejlődés és megújulás, amire mindig lehetőség van egy jó csapatban. Ezek együttes jelenlétével és alkalma-
zásával a siker megtörténik.”

Történetünk