Express.js tréning
Mélyítsd tovább tudásod egy modern keretrendszer megismerésével és gyakorlati példákon keresztüli elsajátításával!

2024 tavasz

1 nap

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Ezen a tréningen megismerkedhetsz az Express.js keretrendszer alapjaival.

Az elméleti órákon áttekintjük a keretrendszer kialakulását, módszereit és paradigmáit. A gyakorlati órákon pedig közösen ki is próbáljuk mindezt, egy próba projekten alkalmazva az ajánlott best practice-eket és megtapasztalva a tipikus buktatókat.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Ezt a képzésünket olyan kollégáknak ajánljuk, akik már otthonosan mozognak a modern JavaScript világában, de még nem dolgoztak szerveroldali keretrendszerrel, vagy meg szeretnének ismerkedni az Express.js-szel, összevetve egy másik keretrendszerrel.
  • Ezen a képzésen gyakorolhatják azokat a módszereket, amelyekkel gyorsan és kényelmesen fejleszthetnek szerver oldali alkalmazásokat.
  • A tréningen elvárt az alapvető webfejlesztési technológiák és a modern JavaScript valamint az aszinkron programozási technikák készségszintű ismerete, valamint alapszintű hálózati és rendszerüzemeltetési tudás (HTTP, AJAX, Unix shell).

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973