Agile – Becslés tréning
Bővítsd agilis eszköztárad interaktív tréningünk segítségével!
Vegyél részt hamarosan induló félnapos képzésünkön, vagy kérj személyre szabott ajánlatot csapatod számára!

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Hangzott már el ilyen vagy ehhez hasonló mondat egy csapat megbeszélésen Nálatok: “…akkor még úgy tűnt, hogy ennyi idő alatt el tudjuk készíteni…”?

A tréning célja, hogy megérthesd a termékfejlesztési projektekhez tartozó becslések fontosságát, és olyan becslési lehetőségeket, praktikákat ismerhess meg, amelyek segítenek téged és csapatodat a termékedhez, projektedhez tartozó becslések során.

Mire számíthatsz a tréning során?

Megérted, honnan erednek a becslés nehézségei.
Ötleteket kapsz arra, hogyan sajátíthat el a csapatod olyan becslési módszereket, amelyek segítségével a becslési pontossága folyamatosan javulhat.
A tréningen megvitathatod saját praktikáidat a trénerrel és a többi résztvevővel.

A tréningen való részvételhez semmilyen speciális előképzettség nem szükséges, viszont fontos, hogy legyen szoftverfejlesztésben szerzett tapasztalatod, tehát dolgoztál vagy jelenleg is ilyen területen dolgozol.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Itt a helyed ezen a tréningen ha a becslés alatt alapvetően a “…na és ez mikorra lesz meg és mennyi erőforrást igényel?” kérdésre adandó választ érted.
  • Nem vagy elégedett azokkal a módszerekkel és technikákkal, amelyeket jelenleg használtok.
  • Külső nyomás hatására rendszeresen alul/felül becsül a csapatod, és többször került már a csapatod szorult helyzetbe rossz becslések miatt, és még nem sikerült kielégítő megoldást találnotok erre a problémára.
  • Nyitott vagy a közös munkára és tanulásra, az új dolgok megismerésére vagy akár az ismert dolgokat is szereted új nézőpontból megvizsgálni.
  • Ez a tréning nem neked való, ha nem szeretsz becslésekbe (“jóslásokba”) bocsátkozni, azt inkább másokra bízod.
  • Ha csapatoddal már bevált technikákat alkalmazol a becsléshez és azokkal elégedett vagy, és már hosszabb ideje egészséges, jól működő agilis csapatban dolgozol.

Tematika

Miért tévedünk — néha jelentősen — becsléseink során?
Egyéni és csapatbecslések
Rövidtávú és hosszútávú becslések
Praktikák
A folyamatos tanulás szerepe
Becslési játékok

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973