React Tanfolyam
Szeretnéd megismerni a Facebook által fejlesztett modern keretrendszert?

2024 tavasz

1 nap

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Ezen a tanfolyamon megismerkedhetsz a Facebook által fejlesztett keretrendszerrel, és olyan tudásra tehetsz szert, amelyet biztosan sokat fogsz használni fejlesztői karriered során. Az elméleti órákon betekintést kapsz a React és a Redux rejtelmeibe, gyakorlati részben pedig egy életszerű mintaprojekten dolgozva fogunk fejleszteni közösen és önállóan is. Ha pedig tovább képeznéd magad, a tanfolyam biztos alapot ad az Angular és Vue.js keretrendszerek későbbi elsajátításához.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • olyan kollégáknak ajánljuk, akik már otthonosan mozognak a webfejlesztés világában, de megragadtak a régebbi technológiáknál, vagy szeretnének megismerkedni egy új, modern keretrendszerrel
  • azoknak, akik már elsajátították a HTML, JavaScript, CSS technológiák készségszintű használatát, ezeken túl pedig alapszintű hálózati és rendszerüzemeltetési ismeretekkel (HTTP, AJAX, Unix shell) is rendelkeznek

Tematika

Elméleti áttekintő

A modern JavaScript ismertetése

Az EcmaScript és a modern JS fejlődésének története

Modern nyelvi eszközök bemutatása

A React és a Redux alapjai

Interaktív gyakorlat

A React programozás és alkalmazások megismerése

Komponensek és adatkötések

React alkalmazások fejlesztése

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973