Konténerizáció az Azure-ben tréning
Ismerd meg, hogyan lehet az Azure konténerizációhoz kapcsolódó szolgáltatásait használni, segítségükkel pedig működő architektúrát építeni!

2024 tavasz

6 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

A konténerizáció napjainkra szerves részévé vált az alkalmazás-architektúrának és az erre épülő megoldásoknak. A hatékony telepítési/üzembeállítási folyamat természetes közege lehet a cloud, mivel ide a konténeres alkalmazások könnyebben helyezhetőek, mint a hagyományos alkalmazások.

Ezen a workshop-on megnézzük hogyan lehet felhasználni a Microsoft Azure konténerizációhoz kapcsolt szolgáltatásait, segítségükkel működő architektúrát építeni.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • A képzést azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek minimális cloud és konténerizációs tudással, és akiket érdekel az Azure adta lehetőségek használata.

Tematika

  • Konténerizáció áttekintése
  • Azure Container Registry és használata
  • Azure Container Instance és használata
  • Azure Kubernetes Service és használata
  • Automatizált telepítés Azure Kubernetes környezetbe

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973