Az országban az elsők közt kezdtünk el iOS és Android mobil alkalmazásokat fejleszteni, így ezen a gyorsan változó területen is számottevő tapasztalatra tettünk szert. Fejlesztettünk már iOS Android mobil alkalmazást erős közép-, és nagyvállalatok, startupok és ügynökségek részére is.

Applikációkat egyaránt készítünk React native, Java, Kotlin, Objective-C illetve a Swift fejlesztői nyelveken. Alkalmazásaink az agilis szoftverfejlesztés jegyében SCRUM szemléletben készülnek, mely biztosítja hatékonyságunkat. Olyan natív mobil alkalmazásokat fejlesztünk, melyek többek egy izgalmas ötletnél. Már a koncepció kidolgozásában számíthatsz segítségünkre, így biztos lehetsz benne, hogy a látványos megjelenés és a felhasználók szórakoztatása mellett az elkészült alkalmazás hatékonyan fogja támogatni céged marketing-, és üzleti céljait is.

Nagy hangsúlyt fektetünk az általunk készített mobil alkalmazások supportálására. Az applikációkat mindig a legelterjettebb iOS és Android verzióra optimalizáljuk figyelve a felhasználói statisztikákat. A Stylersnél a mobilfejlesztés az ATDD – Acceptance Test Driven Development – eljárás szerint történik, így komponensenként külön fejlesztjük és teszteljük az Android alkalmazások egyes funkcióit a minőségbiztosítás érdekében.

Natív iOS és Android alkalmazáson keresztül kiaknázhatjuk az összes olyan funkciót, melyre az androidos okostelefonok lehetőséget biztosítanak egy honlap mobilra optimalizált verzióján túl – elég csak a névjegyek, vagy a kamera kezelésére gondolni példaként. Igaz, hogy a cross-platform megoldások gyorsabban tudnak elkészülni, de a natív alkalmazások teljes mértékben ki tudják használni a készülékek erőforrásait és hardverfunkcióit, így jelentős mértékben növelik a felhasználói élményt.

Figyelünk a legfissebben kiadott szoftververziókat és támogatjuk a régebbi Android és Apple készülékeket is, beleértve Apple és Android Watch, illetve az Apple TV esetében is. Az alkalmazások fejlesztése számunkra nem az átadással ér véget, mert folyamatos supportot biztosítunk ügyfeleink számára, és a statisztikák alapján is optimalizáljuk applikációinkat.

Az iOS és Android fejlesztés területén szerzett több éves tapasztalatunk és sikeres nemzetközi projektjeink garantálják számodra, hogy az általunk készített mobil alkalmazás segítségével sikereket érj el.

Komplex megoldásokban gondolkodunk, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk készített alkalmazásból származó adatok a vállalat más kommunikációs csatornáin is hozzáférhetőek és felhasználhatóak legyenek.