Azure tréning
Ha szívesen megismerkednél a Microsoft cloud computing platformjával és infrastruktúrájával.

2024 tavasz

8 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Ez az kétalkalmas képzés bemutatja a cloud informatikai alapjait, valamint bevezet az egyik legnépszerűbb publikus felhőszolgáltatás, a Microsoft Azure használatának alapjaiba. Megismerteti a résztvevőkkel a szolgáltatás-portfólió alapvető elemeit, szó lesz különféle megoldásokról, menedzsment eszközökről, általános biztonsági alapokról, magas rendelkezésre állásról, skálázhatóságról és még sok mindenről.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • A képzés bárkinek ajánlható, aki minimális informatikai tudással rendelkezik, és akit érdekel a cloud világa. Szívesen látunk mindenkit, aki szeretné megismerni az Azure rejtette lehetőségeket és szeretne képet kapni arról, hogy melyek azok a területek, ahol akár saját szervezeténél is alkalmazhatóak megoldásai.

Tematika

  • Cloud alapfogalmak: előnyök, méretgazdaságosság, IaaS, PaaS, SaaS
  • Cloud telepítési modellek: public, private, hibrid
  • Cloud költségek: költségtényezők, árkalkulátor, TCO, pénzmegtakarítás
  • Virtuális gépek, konténerizáció, serverless megoldások
  • Storage megoldások áttekintése, strukturált és strukturálatlan adatok, tárolási szintek
  • Virtuális hálózatok áttekintése, terheléselosztás, biztonsági csoportok, hálózati hozzáférés

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973