CleanCode tréning
Növeld projektjeid hatékonyságát a tiszta kódolással!

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

A komplexitás egy olyan tényező, amely idővel minden szoftvert elkezd negatívan érinteni. Lelassítja a fejlesztést és növeli a költségeket.

A tréning során architekturális, mikro- és csapatszintű megközelítéseken keresztül járjuk körül, hogy milyen eszközökkel vehető fel a harc, a komplexitás ellen.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Akik szeretnék elkezdeni, de még nem tudják, hogy hogyan.
  • Akik szeretnék, hogy a kódjuk fenntartható és minőségi legyen.
  • Akik szeretnék a projektjeik hatékonyságát növelni.

Tematika

Az architekturális szinten megtanuljuk, hogy hogyan lehet moduláris szoftvert létrehozni és karbantartani.
A mikroszintű megközelítésben olyan technikákat tanulunk, amelyek programnyelvtől függetlenül segítenek abban, hogy tisztább kódot tudjunk írni.
A csapatszintű körüljárás során azt vizsgáljuk meg, hogy hogyan tud a menedzsment és a fejlesztőcsapat hatékonyan együttműködni a termék előállításának folyamata során.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973