Vue.js Tanfolyam
Szeretnéd megismerni a megbízható frontend keretrendszert?

Sajátítsd el a Vue.js működését és használatát tréningünkön csapatoddal együtt!

2023. ősz

40 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Tanfolyamunk azoknak szól, akik szeretnének átfogó képet kapni a Vue.js nyújtotta lehetőségekről, és valós példákon át megismerni használati területeit. Szeretettel várunk, ha gyakorlati lépéseken keresztül szeretnéd elsajátítani a legmegbízhatóbb frontend keretrendszert. Segítünk összeállítani csapatod számára a megfelelő tréninget akár a JavaScript alapoktól kezdve a Laravel rendszerekkel való integrációig!

Tematika

Elméleti áttekintő

Az óraszám tudásszinttől és igényektől függ.

 1. Sitebuildről röviden – 2 óra
  1. HTML-ről és CSS-ről röviden
  2. SASS, Less és preprocessor-jaik
  3. Templating framework-ök – Bottstrap, Material UI
 2. JavaScript alapok – 6 óra
  1. Vanilla Javascript (Funkciók, Objektumok és DOM kezelés)
  2. Javascript verziók: ES5, ES6, Typescript
  3. Csomagkezelés: node és npm
 3. Frontend technológiák – 2 óra
  1. Komponens alapú fejlesztés
  2. SPA-k
  3. Különböző framework-ök bemutatása: Vue.js, React, Angular
 4. Vue.js – 28 óra
  1. Vue.js-ről általában
  2. Telepítés és bootstrapping – Vue CLI 3
  3. Komponens fejlesztés – komponensek, props, események, slot-ok
  4. Újrahasznosítható kódbázisok – Mixin, Filter, egyedi direktívák
  5. Routing – Vue Router
  6. State management – Vuex
 5. Laravel és assetek: Laravel Mix – 2 óra
  1. Röviden a Laravel Mix-ről
  2. Statikus assetek fordítása (sass-css, js)
  3. Laravel Mix és Vue.js

Amiről szó lesz

Vállalati képzésünk során átfogó képet adunk a Vue.js nyújtotta lehetőségekről, és valós példákon át mutatjuk be használati területeit.

A képzés során az alábbi témák fordulhatnak elő:

 • Bevezetés: általánosságban beszélünk arról, hogy milyen keretrendszerek vannak a piacon, és hogy miben különbözik tőlük a Vue.js. A komponens-alapú fejlesztésről is szó esik, mely a kód újrahasznosíthatóságát teszi lehetővé, ezzel időt és pénzt megtakarítva.
 • A keretrendszer részletes bemutatása előtt összefoglalásra kerül a JavaScript nyelv, melyen a Vue.js alapszik. A JavaScript mellett az azt kiegészítő TypeScript is ismertetve lesz, mely a mai modern JavaScript-alapú rendszerek részét képezi.
 • Telepítés és beüzemelés: bemutatjuk, hogy milyen eszközökre van szükség az induláshoz és a folyamatos fejlesztéshez.
 • Modulok: részletes oktatás a keretrendszer egyes komponenseiről, hogy mindig a legmegfelelőbbek kerüljenek felhasználásra a feladatmegoldások során.

Szintén a képzés részét képezheti a Laravel rendszerekkel való integráció. A két keretrendszer együttes használata igen népszerű, így amennyiben ez a hallgatóknak releváns, az oktató arról is tud tájékoztatást adni.

A képzés tematikáját olyan oktatók állították össze és adják elő, akiknek többéves vállalati szintű tapasztalata van mind Vue.js, mind egyéb frontend oldali technológiákban.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973