Változásbiztos céges kultúra workshop
4 órás demo workshop a pandémia hatása a céges kultúrára és a változás lehetőségeiről

Kérj személyre szabott ajánlatot csapatod számára!

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Azt érzed, hogy a több éven át gondosan kialakított céges kultúra veszélybe került a jelenleg zajló rengeteg változás miatt? Tedd a változásbiztonságot a céges kultúra részévé!

A jövőt azok formálják, akik a változást biztonságos, ösztönző erőnek látják, és bátran, könnyedén használják. De hogyan lépjünk túl a változás egyidejű vonzásán és taszításán? Hogyan váljon az egyén, a csapat, a teljes szervezet nyitottabbá? Hogyan kapjon erőre a kíváncsiság és a lelkesedés, a változással kapcsolatos félelem és ellenállás helyett?

Az Organoco sokrétű, hatékony változástámogató szemlélet, egyedülálló gyakorlati eredményekkel. Alkalmazása tartósan erősíti a változásbiztonságot az egyén, a csapat és a teljes szervezet szintjén egyaránt.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • HR vezetők
  • Cégvezetők
  • L&D vezetők

Tematika

  • Mindset alapú fejlesztés lehetőségei
  • Meggyőződésrendszerek hatása a céges kultúrára
  • A nézőpontos gondolkodás lehetőségei
  • A változatlanság vonzása és a változás lehetőségei
  • A változásbiztos céges kultúra

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973