AI Security: How to hack ChatGPT?
Egy kiemelkedő trénerrel és egy igazán forró topiccal készülünk a tech szakemberek számára: megnézzük, hogyan hekkeljük meg a ChatGPT-t!

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Várhatjátok, hogy átmegyünk DNN alapjain, fókuszban a sérülékenységekkel, de azért sokban segít a résztvevőknek valamilyen előzetes AI (mind konvencionális, random forest etc, mind DNN) ismeret.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Technológiai szakembereknek, akik rendelkeznek fejlesztési tudással (AI-ban mar olvasottak, Keras, TensorFlow, PyTorch betekintő ismerete előnyös, de nem kötelező).

Tematika

Background

Intro to DNNs, layers, activations
How layers collapse
UAT and the limitations of AI
Transfer learning

Whitebox attacks

Assumptions
Weight modifications
Data poisoning
White-box transfer poisoning
Buffer overflow
MITM
Knowledge distillation

Blackbox attacks

Model extraction
Adversarial examples

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973