Business Modellezés + Example Mapping tréning
Bővítsd tovább agilis eszköztárad interaktív tréningünkön keresztül! Itt a helyed, ha a fontos számodra, hogy a prioritásaid az üzleti stratégia mentén legyenek meghatározva.

2024 tavasz

6 óra (2×3)

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Előfordult már, hogy láttad a megrendelő szemében az értetlenséget mikor leszállítottátok az elvileg vágyott funkcionalitást?

Ezzel szerintem nincs olyan, aki ne szembesült volt legalább egyszer. Nagyon fontos, hogy tényleg értéket szállítsunk a vevőinknek, de ezt mondani sokkal egyszerűbb, mint csinálni.

Ez a kétszer félnapos tréning  – a business modellezés és az example mapping jegyében – az agilis felfogás a Domain-driven Design-nal kombinálva segítségünkre lesz abban, hogy prioritásainkat az üzleti stratégia mentén határozzuk meg.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Itt a helyed ezen a tréningen, ha olyan szerepkörben dolgozol, ahol az üzlet ismerete elengedhetetlen (tipikusan Business Analyst, Product Owner, Product Manager, UX).
 • Szeretnél többet megtudni az üzleti modellezésről, a Business Model Canvas használatáról, és szeretnél tippeket kapni, hogyan tudsz innoválni egy business modellen, vagy akár általánosságban új ötleteket kitalálni.
 • Nyitott vagy a közös munkára és tanulásra, az új dolgok megismerésére vagy akár az ismert dolgokat is szereted új nézőpontból megvizsgálni.
 • Ez a tréning nem neked való, ha már a könyöködön jön ki a Business Model Canvas illetve a hasonló technikák alkalmazása, napi szinten dolgozol ezekkel, és úgy érzed, hogy ebben a témakörben már nem tudsz hova fejlődni .
 • Innovatív ötleteid elárasztják a körülötted élőket / dolgozókat, és úgy érzed nincs már szükséged arra, hogy megismerj technikákat, amelyekkel ötleteidet a felszínre hozhatod.
 • Nem szeretsz másokkal (adott esetben teljesen idegenekkel) együtt dolgozva tanulni.
 • A tréninghez semmilyen előképzettség nem szükséges, viszont fontos, hogy legyen IT-ban szerzett tapasztalatod, tehát dolgoztál IT-ban, vagy jelenleg is ezen a területen dolgozol.

Tematika

Ezen a kétszer félnapos, gyakorlatorientált tréningen beszélünk:

 • a business modellezés alapjairól,
 • megnézzük mit lehet kiolvasni egy business modellből,
 • beszélünk majd a különféle business modell mintákról,
 • példákon keresztül megnézzük miért fontos az innováció, hogyan lehet és miért kell újra és újra felülvizsgálni a business modellünket,
 • természetesen a gyakorlatban is megtanuljuk, hogyan kell használni az egyes technikákat.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973