Amit tudnod kellene az adaptív szoftverfejlesztésről, de az agilis nagykönyvből kimaradt
Tudni szeretnéd? Vegyél részt interaktív tréningünkön!

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Agilis csapatokat építeni és velük dolgozni nem egyszerűen csak módszertani kérdés: egy szoftver vagy termékfejlesztési projekt során a megrendelők, az érintettek, illetve a beszállító csapat szemléletmódját a megközelítésmód értékeinek követésére kell hangolni.

A képzés során olyan időszerű, nagy jelentőséggel bíró témákat tekintünk át, amelyek nélkül nehéz lehet hatékony, az értékleszállítás maximalizálására hangolt csapatokat felépíteni és működtetni.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Akik csak most ismerkednek
  • Akik kíváncsiak, hogyan is oktatunk
  • Akik szeretnének egy kis gyakorlatot

Tematika

  • Az agilitás alapvető mentális kapcsolói: Melyek azok az alapvető szemléleti elemek, amelyek működővé teszik az agilitást?
  • Termékek és értékek: Hogyan ismerjük fel, hogy egy csapat jó inputtal dolgozik-e?
  • Tervezés és becslés: Melyek azok a megközelítésmódok és technikák, amelyek hozzásegítik a csapatot, hogy a fejlesztési projekt megfelelő elemeire fókuszáljon?
  • Tesztelés és minőségbiztosítás: Mit tehet egy csapat azért, hogy folyamatosan jó minőségű terméket szállítson?
  • Legacy kód: Milyen lehetőségi vannak egy csapatnak, hogy a nehezen kezelhető, zavaró minőségű kóddal hatékonyabban dolgozzon?
  • Cégkultúra: Melyek a cégkultúra kritikus elemei, amelyek meghatározzák vagy megakadályozzák, hogy egy csapat megfelelő környezetben dolgozzon?

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973