AI a gyakorlatban – üzleti terület szakembereinek
Gyakorlati példákon mutatjuk meg, hogyan növelheted az egyes üzleti területek – mint a HR, értékesítés, marketing, pénzügy, back office stb. – hatékonyságát AI eszközökkel, és hogyan automatizálhatod a mindennapi munkát.

2024 tavasz

2+3 óra

online

A tanfolyamról

Jelenleg a szellemi munkák 80-90%-ában használható a ChatGPT, ami a Harvard, a Wharton és az MIT kutatásai szerint 25%-kal gyorsítja a munkavégzést és 40%-os minőségjavulással jár.

A versenyképesség fenntartásához egyre inkább elengedhetetlen az AI eszközök alkalmazása. A kihívást ugyanakkor sok vállalatnál a bevezetés kapcsán az jelenti, hogy az egyes területeken konkrétan milyen feladatokra, milyen eszközöket használják. Két modulból felépülő AI a gyakorlatban képzésünk ebben segít: területspecifikus példák és eszközök segítségével megmutatjuk, hogyan automatizálhatod és egyszerűsítheted az üzleti területek mindennapi munkáját a jelenleg elérhető AI szoftverek segítségével. Azonnal hasznosítható, gyakorlati tudást adunk, célunk ugyanakkor, hogy jövőtálló képességekkel gazdagítsuk a résztvevőket, amit később bármilyen környezetben használhatnak a munka során.

A képzés tartalma

A képzést megelőzően ingyenes konzultáció keretében felmérjük, hogy melyek az AI azon alkalmazási területei a vállalatodnál, melyekkel a legnagyobb hatékonyságnövekedés érhető el, illetve hol van a legnagyobb szükség az egyszerűsítésre. Erre alapozva személyre szabjuk a 2 modulból álló képzésünket.

Az első modulban a Prompt Engineerinre fókuszálunk, hiszen a precíz promptolás a nagy nyelvi modell alapú AI szoftverek alapja. A második modulban kitérünk arra, hogy miként alkalmazható ez a tudást külső alkalmazásokon, néhány területspecifikus AI szoftvert is bemutatunk, valamint megtanítjuk egy no-code platform használatát, amivel komplex automatizációkat lehet összerakni.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Különböző üzleti területek szakembereinek, akik szeretnék a mindennapi munkájukat egyszerűsíteni, automatizálni (HR, értékesítés, marketing, pénzügy, back office stb.).
 • Mindenkinek, aki szeretné tudni mire, hogyan érdemes használni az AI eszközöket.

Tematika

I. modul

 • A promptolás alapjainak megismerése, fókuszban, hogy hogyan lehet ezt hatékonyan alkalmazni az adott üzleti területen (HR, marketing, értékesítés, pénzügy, back office stb.).
 • Párbeszéd tervezés: A jó promptok felépítése, struktúrája, hogyan használjuk ki maximálisan a chat részét a ChatGPT-nek?
 • Mik a leggyakoribb hibák a Prompt Engineering során, és hogyan kerülhetők el?
 • Miért hallucinál az AI, és hogyan kerüljük el?

II. modul

 • AI az üzleti területeken alkalmazott táblázatokban: Hogyan használhatjuk a ChatGPT-t Google Sheet (Microsoft Excel) táblázatokon belül.
 • Területspecifikus AI szoftverek rövid bemutatása a vállalatod egyedi igényeinek megfelelően kiválasztott üzleti területre fókuszálva. Például:
  • HR: CV szűrés, interjúzás, onboarding, teljesítményértékelés stb.
  • Marketing: buyer personák meghatározása, kampányok autoamtizálása, tartalomgenerálás stb.
  • Pénzügy: jelentéskészítés automatizálása, adatelemzés, szerződéskezelés stb.
  • Értékesítés: leadgenerálás, lead scoring, sales anyagok/tenderanyagok összerakása stb.
  • Back office: adatbevitel, dokumentumkezelés, fizetési folyamatok, szerződéskezelés stb.
 • Folyamatautomatizáció lépésről lépésre: megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűen automatizációkat felépíteni a Make no-code platform használatával. Pl. információ küldése Google Sheetből más szoftverek számára, Gmail levelek automatizálása, céges munkafolyamatok automatizálása.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973