First Principles Thinking
Sajátítsd el a First Principle Mindset elvére épülő szemléletet, és építsünk fel együtt egy ennek kereteire épülő innovatív, technológiai, digitális és AI világot.

2024 tavasz

2×90 perc

online

A tanfolyamról

Sajátítsd el a First Principle Mindsetet!

A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a First Principle alapú problémamegoldást, amely lényegesen eltér a hagyományos analógián és korábbi tapasztalatokon alapuló problémamegoldó stratégiáktól. Ezen módszertan kulcsa, hogy a problémákat fundamentális alapokra bontja, így újszerű, a konvencionális keretektől független megoldások születhetnek. A First Principles alapú gondolkodás különösen fontos a digitális korban, amikor a vállalatoknak gyorsan kell reagálniuk a technológiai változásokra és az információáradatra.

Daniel Kahneman kutatásai alapján tudjuk, hogy az emberi agy nem felkészült a nagy mennyiségű információ gyors és hatékony feldolgozására, amely szükséges a komplex kihívások kezeléséhez. A First Principles módszertan lehetővé teszi, hogy a döntéshozók túllépjenek az ösztönös reakciókon és tudatosan, strukturáltan közelítsenek a problémák megoldásához, ezáltal növelve vállalataik innovációs képességét és versenyelőnyét a mesterséges intelligencia által is meghatározott piacon. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek radikálisan újragondolni vállalati folyamataikat és stratégiáikat, elősegítve a gyors adaptációt és a hosszú távú sikerességet a digitális transzformáció korában.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Mindenkinek, aki innovatív gondolkodásra törekszik a digitális korszak vállalataiban.

Tematika

Koncepció építőkövek

Fejlesszük a szervezeti érettséget! – Ne egy konkrét megoldás, új digitalizáció, AI eszköz bevezetésétől várjuk az áttörést, amit kívülről hoz valaki! Ne  keressük rögtön a legnagyobb hatású beruházást! Először szervezeti érettséget kell építeni. Értsék a munkatársak, hogy hogyan támogathatja a munkájukat a digitalizáció, a technológiai és az AI, értsék, hogy mire lehet jó és mire nem. Ezután alakítsuk ki a megoldási javaslatokat azokkal a munkatársakkal, akik értik az üzleti folyamatokat, és immár nyitottak az új, innovatív megoldásokra.

Jó felhasználási példákat, use case-eket keresünk. –  Megnézzük, hogy milyen bottleneckek vannak, illetve példákat keresünk a bevezetett eszközökre az iparágunkban és hasonló területeken, ami megoldást hozhat a valódi problémákra. Sokkal hatékonyabban haladhatsz majd ezen az úton az értékteremtés felé.

Megalkotjuk a koncepciót! – Az ember a kulcstényező, nemcsak a bevezetés során, hanem hosszútávon is. Ha az alap megoldás megfogalmazása nem az üzleti folyamatainkon alapul, a koncepció nem a cégünkre szabott, akkor olyan általános megoldás születik, ami nem ad hozzá igazán értéket. A képzésen átgondoljuk és felrajzoljuk a folyamatot lépésről lépésre, hogy a munkatársak biztonságérzetét megőrizve maximalizálhassuk a hozzáadott értéket.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973