E-commerce fejlesztés

E-commerce fejlesztés2023-10-11T14:45:06+02:00

Egy e-commerce rendszer akkor sikeres és versenyképes, ha felhasználói oldalról kiemelkedő vásárlói élményt biztosít, üzemeltetői oldalon pedig flexibilis, és gyorsan tud reagálni a változó igényekre. Ennek érdekében, az e-commerce fejlesztési szolgáltatásunk során a legújabb technológiákon alapuló komplex és egyedi megoldásokat kínáljuk a partnereink számára.

Köszönhetően a nemzetközi piacon való jelenlétünknek, sokéves és széleskörű tapasztalattal rendelkezünk nagy látogatottságú, magas terhelésű, microservice architektúrán alapuló rendszerek és e-commerce platformok fejlesztése terén – legyen szó az Európai Unióról vagy az egyesült államokbeli partnereinknek szállított megoldásokról.

Célunk, hogy ezt a tudást a hazai B2B és B2C közép- és nagyvállalatok hasznára tudjuk fordítani a projektek teljes időtartama alatt: a tanácsadástól kezdve a tervezésen át egészen a fejlesztésig.

Egy egyedi fejlesztésű e-commerce platform személyre szabottsága miatt több egy átlagos webshopnál, hiszen mindig a szükséges igények szerint támogatja a vállalatod kereskedelmi folyamatait, legyen szó értékesítésről, az ügyfelekkel való kapcsolattartásról, készletezésről, ERP vagy bármilyen 3rd party szolgáltatás integrációjáról.

Milyen előnyökkel jár számodra egy egyedi e-commerce platform?

  • Rugalmas, jól skálázható
  • Személyre szabott vásárlói élményt nyújt
  • Költséghatékonyabb továbbfejleszteni
  • Technológiailag független
  • Könnyedén, bármilyen igény szerint bővíthető
  • Kötetlen integrációs lehetőségeket biztosít
  • Biztonságos

E-commerce Akadémia

Protechtor E-commerce rendezvénysorozatunkkal az a célunk, hogy a hazai e-kereskedelmi szereplők mind üzleti, mind technológiai oldalról naprakész, gyakorlati tudásra tegyenek szert. Ha iparági szereplő vagy, vagy csak érdekel, hogy merre tart a piac, gyere és nézd meg az ingyenes workshopjainkat!

Kapcsolódó blogbejegyzéseink

ProTechtor E-commerce: ingyenes e-kereskedelem akadémia vállalatoknak

Az e-kereskedelem a tavalyi, soha nem látott növekedésével a válság nyertese lett. A szegmens sikerein felbuzdulva a Braining Hub IT oktatási centrummal közösen 2021. januárjában hat alkalmas, ingyenes online szakmai előadássorozatot indítunk, melynek keretében az e-commerce üzleti és technológiai aktualitásait járjuk majd körbe elismert hazai és nemzetközi szakemberek segítségével.

Hogyan használd a mesterséges intelligenciát e-commerce platformod támogatására?

E-kereskedelemről írtunk már egyedi fejlesztésű webáruházak, hvg360 projektünk vagy a digitális transzformáció kapcsán, a mesterséges intelligencia (AI) pedig szerepelt a 2021-es tech trendeket összefoglaló előrejelzésünkben, illetve a Stylers Group CEO-ja, Gönczy Gábor a 2019-es Internet Hungary-n elhangzott előadása alapján az ajánlórendszerek és az AI kapcsolatáról és  működési elvéről is beszámoltunk korábban. 

Go to Top