Mi a mesterséges intelligencia?
A képzés során átfogó áttekintést kaphatsz a mesterséges intelligencia világáról, beleértve a technológiai alapokat és az alkalmazási területeket. Megismerheted, hogyan lehet az AI-t alkalmazni üzleti problémák megoldására, például az adatfeldolgozás, a javaslatok és a döntéstámogatás terén.

2024 tavasz

2 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

A képzés során betekintést nyerhetsz az AI működésébe, beleértve az adatok szerepét és az algoritmusok működését. Megismerheted a gépi tanulás alapjait, a tanítási és prediktív modelleket, valamint a neurális hálózatok és egyéb technikák alkalmazását.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Bárkinek, aki érdeklődik a mesterséges intelligencia iránt, de főként azoknak, akiknek munkájukból fakadóan szükségszerű mélyebben megérteni az AI működését.

Tematika

  • Az alapok: Mi a mesterséges intelligencia? Mi a kapcsolata korábbi technológiákkal?
  • Mi a szerepe az adatoknak?
  • Gépi tanulási modell
  • Hogyan alkalmazható az AI különböző üzleti szektorokban, iparágakban?

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersonline.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersonline.com

+36 (30) 705 – 0973