Mesterséges intelligencia tanfolyam
Ha szívesen megismerkednél a mesterséges intelligencia (AI) nyújtotta lehetőségekkel, és gyakorlati példákon keresztül sajátítanád el használatát.
Vegyél részt hamarosan induló egynapos képzésünkön, vagy kérj személyre szabott ajánlatot csapatod számára!

2023. ősz

1 nap

Online vagy személyes

A tanfolyamról

Miért?

  • mert egy naprakész szakembernek érdemes tisztában lennie mesterséges intelligencia és a gépi tanulás alapfogalmaival és használati lehetőségeivel
  • mert szervezeted jelenlegi feladatait és folyamatait tudod egyszerűsíteni és automatizálni a segítségével

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Kurzusunk hasznos lehet mindazok számára, akik szeretnék megismerni az új digitális technológia, a mesterséges intelligencia rejtette lehetőségeket és szeretnének képet kapni arról, hogy melyek azok a területek, ahol saját szervezetüknél is alkalmazhatóak ezek a megoldások.
  • Ajánljuk a tanfolyamot azoknak is, akik szeretnék megérteni, hogy valójában hol is tartanak ma ezek az innovatív technológiák: hogy a jövő technológiája mennyire csak a jövő zenéje vagy a ma lehetősége.
  • Olyan szakembereknek ajánljuk a képzést, akiknek feladata, hogy hidat képezzenek a szervezetükön belül a technológia és az üzlet között, hogy a technológiai eszközökből üzleti lehetőségeket generáljanak és segítsék cégüket a mesterséges intelligencia (MI) transzformációban való legjobb, legeredményesebb részvételben.

Tematika

Áttekintést adunk az MI fogalmáról, rendet teszünk a különböző technológiák (blockchain, IoT, robotika, data science, big data) között és bemutatjuk, mit értünk az alatt, hogy tanul a mesterséges intelligencia.

Sikertörténetek és esettanulmányok szolgálnak arra, hogy különböző iparágak és különböző szervezeti funkciók esetében bemutassuk az MI széleskörű alkalmazási lehetőségeit.

A kurzus során kiemelten foglalkozunk az MI sikeres bevezetéséhez szükséges feltételekkel, szemléletmóddal, a bevezetés lépéseivel. Tárgyaljuk annak kérdését, hogy mely esetekben érdemes platformszolgálatók technológiáit használni, és mikor érdemes saját technológiát fejleszteni. A résztvevők megtanulják, hogyan tudnak felépíteni egy „MI lehetőségek térképe” nevű eszközt, mely segít az MI nyújtotta lehetőségek szervezeti feltérképezésében és priorizálásában.

A kurzust elvégzők körképet kapnak a mai Magyarország mesterséges intelligencia stratégiájáról, valamint arról, milyen támogatási formákat lehet igénybe venni és milyen etikai kérdésekkel kell szembenézni, ha ezen az úton indulni szeretnénk.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973