Oktatásmenedzsment
Speciális szakértelemre van szükségetek?
Ha vállalatotoknak olyan speciális szaktudású juniorokra van igénye, akiket nehéz megtalálni a munkaerőpiacon, bízz meg minket egy nekik szóló képzés megszervezésével!

Egyedi, ügyfeleink igényeire szabott képzéseinket a piac hívja életre, mivel olyan tanfolyamokról van szó, melyeknek elsődleges célja a speciális technológiai tudással rendelkező szakemberek utánpótlása partnereink számára. Időt, energiát és költségeket spórolunk meg nekik azzal, hogy a szükséges know-how és a célpiac ismeretének birtokában egészen az alapoktól felépítjük a képzést, kialakítjuk a testreszabott tematikát, és szakértő segítséget nyújtunk az oktatásszervezés teljes folyamatában.

Mit kínálunk partnereinknek?

Személyre szabhatóság

Minden igénynek megfelelő képzőközpontot hozunk létre az anyavállalat számára, és vállalatspecifikus oktatási tematikát alakítunk ki.

Teljes körű támogatás

Szolgáltatásokat nyújtunk a toborzás, a kiválasztás és a képzésmenedzsment területén, a lehető legtöbb terhet levéve partnereink válláról.

Szakértelem

Segítjük a képzések jogi, marketing és pénzügyi folyamatait – ezekben saját képzési centrumunknak köszönhetően nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Felkeltettük érdeklődésed?

Ha szívesen lennél partnerünk, vagy többet szeretnél tudni arról, hogyan dolgozunk, keress minket bizalommal!

What our clients are saying

Amiben szintén számíthatsz ránk

Tréningeket tartunk

vállalati partnereinknek.