Az Ananda Subscription-ön keresztül a felhasználók havi előfizetésen keresztül több mint százezer meditációt érnek el – melyek száma folyamatosan bővül.

A rendszer minden platformon (asztali gépen, mobiltelefonon, tableten) működik. Egyedisége, hogy számtalan variációs lehetőséget kínál azáltal, hogy a „Mix&Match” funkción keresztül szabadon lehet párosítani az elérhető meditációkat és az aláfestő zenéket. Jellemzője a nagy fokú személyre szabhatóság: szabadon megválasztható a meditáció hossza, a zene és a beszéd hangerejének külön szabályozhatósága és nem utolsó sorban a személyre szabott ajánlások, melyek figyelembe veszik a felhasználó szokásait, kedvelt stílusát, életkorát, geo adatait és egyéb tényezőket.

Az Ananda Subscription platform tervezésekor számos szempontot vettünk figyelembe, hogy a később elkészülő alkalmazás minden platformot maximálisan kitudjon szolgálni. A fő irányelvünk a ma már szinte elengedhetetlen „mobile first” gondolkodásmód volt, hiszen minden vezető szolgáltatást mobil platformokon vesznek igénybe az ügyfelek. Az alkalmazás elkészítése során a naprakész technológiák minden előnyét igyekeztünk kiaknázni, ezzel támogatva a későbbi üzemeltetést, újabb funkciók integrálását.

A webes lejátszó egy külön alkalmazásként lett leprogramozva, melyet az egyik leginnovatívabb frontend technológiával, a React-tal fejlesztettünk. A ReactJS szavatolja, hogy a lejátszó a népszerű zene stream-elő alkalmazásokhoz hasonlóan interaktívan, oldal újratöltés nélkül legyen képes működni. Az lejátszó is API-on keresztül kommunikál a backenddel, a mobil alkalmazásokhoz hasonlóan.

Az alkalmazás erősen tartalom alapú – audió és képi fájlok -, ezért mindenképpen szükséges volt CDN (Content Delivery Network) alkalmazására is, hogy a webes és mobil applikációk is a leghatékonyabban legyenek kiszolgálva.

A mobil platformok támogatása egyelőre Android és iOS oldalról adottak, és ezek közül külön érdekesség volt számunkra az iOS, ugyanis ez volt az első projektünk, ahol átálltunk a hagyományos Objective-C-ről az Apple által fejlesztett Swift programozási nyelvre.

A rendszer elemzi a felhasználók szokásait és viselkedését, így intelligens módon, személyre szabottan ajánl meditációkat a korábbi viselkedésnek megfelelően.

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület 2. emelet

Rólunk mondták