Bevezetés a CI/CD-be Jenkinssel tréning
Ismerd meg a CI/CD pipeline kialakítását a forráskód kezelésétől a tesztelésen át, egészen a telepítésig.

2023. ősz

1 nap

Online vagy személyes

A tanfolyamról

A Continuous Integration és a Continuous Delivery – rövidítve CI/CD – a DevOps alapú működés szerver része. Több eszköz és technológia létezik ennek megvalósítására, de az open source világban gyakorlatilag a Jenkins vált egyeduralkodóvá.

Ezen a workshop-on áttekintjük egy CI / CD pipeline kialakítását elejétől a végéig, a forráskód kezelésétől a tesztelésen át egészen a telepítésig.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • A képzés azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek informatikai tudással, és akiket érdekel a szoftverfejlesztési életciklus bizonyos lépéseinek automatizálási lehetősége.

Tematika

CI/CD bemutatása
Jenkins alapok
Source Control Management
Fordítás automatizálása
Continuous Integration teszteléssel
Continuous Delivery

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973