DevOps az Azure-ben tréning
Vegyél részt félnapos képzésünkön, vagy kérj személyre szabott ajánlatot csapatod számára!

2024 tavasz

6 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

A DevOps sikeres működéséhez az emberi tényezők és a jól kialakított folyamatok mellett hatékony eszközökre is szükség van. Az Azure DevOps a Microsoft terméke, ami valójában egy sor szolgáltatás összessége, melyekkel együttesen kialakítható tetszőleges DevOps pipeline. Lehetőség van forráskód kezelésére, build-elésre, tesztelésre, telepítésre és mindezek nyomonkövetésére.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • A képzés azoknak ajánljuk, akiket érdekel a szoftverfejlesztési életciklus bizonyos lépéseinek automatizálási lehetősége DevOps szemszögéből nézve.

Tematika

  • Azure DevOps alapok
  • Source Control Management
  • Continuous Integration teszteléssel
  • Build és Continuous Delivery
  • Release management

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973