Építs saját AI ügynököt!
Unod már az AI körüli hype-ot? Akkor vegyél részt képzésünkön, és készíts saját, valóban hatékony AI ügynököt, programozás vagy drága szoftverek nélkül!

2024.05.30. 9:00

2 óra

Online

Emeld új szintre vállalatodat az MI erejével!

Visszaszámlálás indul…

0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

A tanfolyamról

Másfél évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy megérkezik a cégvezetők Szent Grálja: a mesterséges intelligencia, ami minden feladatot képes elvégezni. Ehhez képest a ChatGPT hallucinál, az MI fejlesztés drága, a végeredmény kérdéses. MI ügynökökkel van tele a média, de valahogy egyik sem úgy működik, ahogy a marketingesek mondják. Hol az igazság?

Ebben a képzésben nem csak elméletről fogunk beszélni: megtanítjuk, hogyan tudod elkészíteni a saját AI ügynöködet, ami képes valóban magas minőségben elvégezni a vállalkozásod feladatait, ráadásul programozás és drága AI szoftverek használata nélkül.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Vállalkozóknak.

  • Cégvezetőknek.

  • Projektmenedzsereknek.

Tematika

AI hallucináció: Bemutatjuk, hogyan lehet az AI-nak „korlátlan memóriát” biztosítani, gyakorlati bemutatóval és valós életből vett esettanulmányokkal, melyeket több mint 10,000 ügyfél oktatásának tapasztalatai alapján állítottunk össze.

Saját egyedi GPT létrehozása: Gyakorlati útmutató arra, hogyan hozhatsz létre egy saját GPT-t, amely nem produkál téves információkat, biztonságosan kezeli a szenzitív adatokat és hogyan kapcsolható több mint 6000 szoftverhez teljesen díjmentesen.

Saját AI ügynök építése kódolás nélkül (rendkívül egyszerű): Megtanítjuk, hogyan hozhatsz létre AI ügynököket (bármilyen nagy nyelvi modell használatával) no-code eszközök segítségével, amelyek automatikusan elvégzik a rájuk bízott feladatokat mindössze néhány óra alatt.

Képzésvezető

Szabó-Stubán Dávid

Tálas Dávid

Szabó-Stubán Dávid és Tálas Dávid az elmúlt évben több mint 10 000 embert tanítottak AI használatára a világ 47 országából. Mindketten szenvedélyesen viszonyulnak az oktatáshoz; laza, közvetlen stílusukkal könnyedén teremtenek kapcsolatot a diákjaikkal, és mély, gyakorlati tudást nyújtanak az AI technológiák terén.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973