Miért tanuljak Angulart?

Miért tanuljak Angulart?

Az Angular egy keretrendszer, melyet a Google dedikált csapatának köszönhetünk. Jelenleg is elérhető képzési kínálatunkban mind magánszemélyek, mind vállalatok részére, kis csoportos Angular Pro Tanfolyam formájában. Ha szeretnéd tudni, kinek és miért érdemes Angulart tanulnia 2020-ban, olvass tovább!

Miért tanuljak Angulart?

Mi az Angular?

Az Angular egy nyílt forráskódú TypeScript-alapú keretrendszer, amelynek elsajátítása a szükséges előismeretek birtokában egyszerűnek mondható, mégis elég erős eszköz az összetett webes alkalmazások fejlesztéséhez is. Napról napra fejlődik, hiszen egyre több vállalat kezdi el használni – egyike a legnépszerűbb keretrendszereknek, és ezt a pozícióját valószínűleg hatékonyságának is köszönheti.

Miért érdemes megismerkedned vele?

Az Angular keretrendszer rugalmas és skálázható megoldás, amellyel naprakész eszközöket használva, hatékonyan építhetőek tetszőleges méretű, modern SPA webalkalmazások.

Néhány pontba összeszedtük, miért is érdemes megismerkedned vele:

1. Könnyen tanulható

Amennyiben rendelkezel HTML, CSS és JavaScript alapokkal, nem kell tartanod az elsajátításától.

2. Google-termék

Így támogatásuk garanciát jelent a stabilitásra és az erős kódbázisra.

3. Egyszerűsít

Használata során nagy mértékben egyszerűsödik a webes alkalmazások frontend fejlesztése. Csökkenti a kódmennyiséget, egyszerűsíti a fejlesztési és tesztelési folyamatokat.

4. Jót tesz a karrierednek

Az Angular ismerete és magabiztos használata növeli az értékedet és esélyeidet a munkaerőpiacon.

5. Mindig lesz segítséged

Sok segédanyag és támogató szakmai közösség áll rendelkezésre a tanuláshoz és fejlődéshez.

6. Keresett megoldás

A vele fejleszthető SPA (Single Page Application) webalkalmazások egyre keresettebbek (gondolj bele, a Netflix és a PayPal weboldalának frontendje is Angular keretrendszerben készült!)

Kinek érdemes Angulart tanulni?

Kinek érdemes megtanulni?

A keretrendszer elsajátítása praktikus fejlesztők és vállalati fejlesztőcsapatok számára, junior és senior szinten egyaránt. Alapvetően mindenkinek ajánljuk, aki nyitott az új technológiákra és naprakész szeretne lenni, hiszen az Angular ugyanúgy hasznos eszköz lehet egy UI/UX desginer vagy egy Rendszer Architect kezében is.

Ha felkeltettük az érdklődésed, sok szeretettek várunk hamarosan induló 4 alkalmas, kis csoportos képzésünkön most kedvezménnyel!

Angular Pro Tanfolyamunk indulása 👉 2020.06.25.

Időpontok: június 25-26., július 2-3. 9:00-17:00 (1 óra ebédszünettel)

Ár: 149 000 Ft 133 900 Ft

Több infó

Legutóbbi bejegyzések

Mesterséges intelligencia az etikai kihívások és dilemmák tükrében

2024. április 18.|

A Deloitte felmérése szerint a fogyasztók 76%-a aggódik a mesterséges intelligencia által generált félrevezető információk miatt, és több mint 50%-uk nem képes megkülönböztetni az AI és az ember által előállított tartalmakat. Az üzleti szektorban szintén bizonytalanság uralkodik: a munkavállalók mintegy 60%-a nem tudja, hogy a vállalat által alkalmazott AI rendszereknek vannak-e etikai szabványai.

Új korszak az alkalmazásfejlesztésben: a low-code, no-code világa

2024. április 11.|

A Gartner felmérése szerint 2025-re az új, egyedi üzleti alkalmazások 60%-a újrafelhasználható üzleti szolgáltatásokból fog felépülni. Ahelyett, hogy mindent a nulláról kezdenénk, az előre elkészített komponensek által gyorsabban és könnyebben szállíthatunk szoftvermegoldásokat. A low-code platformok megjelenésével új korszak kezdődött a szoftverfejlesztésben, mára különösebb kódolási ismeretek nélkül is belevághatunk az alkalmazásfejlesztésbe. Bátor kijelentés ez, amikor a low-code, no-code előnyeiről beszélünk, és egyáltalán mit értünk a módszer alatt? Nézzünk ennek a mélyére.

Fejlesztés, biztonság, működés: a DevSecOps háromszögében

2024. március 7.|

Kevesebb hiba? Kevesebb stressz? Hogyan érhetjük el mindezt? A válasz a #DevSecOps-ban rejlik, ami teljesen új megközelítést hoz a biztonsági kérdések kezelésében a szoftverfejlesztés során. Képzeljük el ezt úgy, mint egy ház építését. Nem várjuk meg, hogy a ház elkészüljön, és csak akkor gondolkodunk a biztonsági rendszerekben. Beépítjük őket az alapoktól kezdve.

2024-01-18T09:32:24+01:00
Go to Top