Java tréning
Java vs Serverless architektúra

2024 tavasz

4 óra

Online vagy személyes

A tanfolyamról

A Java alkalmazások egyik nagy előnye volt, hogy bármilyen eszközön képesek úgyanúgy működni, ami képes magát a Javat futtatni. Mára ez a Docker, Kubernetes és úgy általában a Felhő előretörésével kezd irrelevánssá válni, hiszen a konténerizációnak köszönhetően már bármilyen nyelven írt, tetszőleges igényekkel rendelkező alkalmazásokkal is könnyen megoldható a környezet állandósága.

Ráadásul, a Java állandó kritikájának számító erőforrásigény is előtérbe kerül: ma a felhőben a klasszikus Java alkalmazások lassabban indulnak, több memóriát emésztenek fel mint a versenytársaik. Ezzel egyidőben rengeteg Java fejlesztő van a piacon, akik szeretnének továbbra is Javában fejleszteni.

A tréning során az előbbiekben vázolt problémát igyekszünk legyőzni, egy Quarkus frameworkben készült, Serverless architektúrát alkalmazó Java alkalmazás bemutatásával.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Akik szeretnének Java-nál maradni Serverless architektúra esetén is
  • Akik szeretnének a Spring mellett más frameworkel is megismerkedni
  • Akik gyakorlatban szeretnének látni egy valódi alkalmazást Serverless architektúrán működni.

Tematika

  • Serverless architektúra rövid bemutatása.
  • Megkismerkedés a Quarkus frameworkkel.
  • Egy Serverless architektúrájú alkalmazás működése, frissítése a felhőben.

Képzésvezető

Oktatóink a területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek, akik sokéves tapasztalatukkal, gyakorlatorientált tréningekkel adnak át olyan tudást, amelynek segítségével hallgatóink élvezettel fejlődhetnek.

Személyre szabott vállalati képzésünk érdekel?

Egy egész fejlesztői csapat számára keresel oktatást? Esetleg más technológia érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a vállalati igényekhez és a tudásszinthez kialakított ajánlatot küldünk egyedi tematikával, tanrenddel.

Helyszín

Online platformon vagy személyesen, igény szerint

Ők minket választottak

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

Információ

Amennyiben kérdésed lenne, keresd kollegáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Laczkó Gábor

gabor.laczko@stylersgroup.com

+36 (20) 416 – 1932

Jagos Orsolya

orsolya.jagos@stylersgroup.com

+36 (30) 705 – 0973