Az előfizetés alapú rendszerek penetrációja az utóbbi években annyira megugrott, hogy manapság jóval valószínűbb, hogy egy szolgáltatás ilyen formában kerül forgalomban, semmint egyszer megvehető dobozos termékként. Mindez nem csak az üzleti oldalt érinti, de a költségoptimalizálás következtében a fogyasztó oldaláról is kívánatosabb egy olcsóbb, de bármikor lemondható szolgáltatás, mint egy drága, de kihasználatlan termék. Várakozásaink szerint ez a trend, és az erre való fogyasztói igény csak tovább fog erősödni a következő években, ezért közel sem mindegy, milyen biztonságos megoldásokkal rendelkeznek a piaci szereplők.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ugyanis az amerikai és hazai piacon való jelenlétünknek köszönhetően sokéves tapasztalatot szereztünk előfizetés alapú rendszerek fejlesztésében, amit, többek között olyan nagyszámú felhasználót kezelő partnereinknek adhattunk tovább, mint a HVG és a Deepak Chopra és Oprah Winfrey által fémjelzett Chopra Center. Utóbbi esetében a terhelhetőség követelménye a magyar piacon elképzelhetetlennek tűnő, a napi több tízezer főtől az akár milliós nagyságrendig is terjedhet.

Keretrendszerünk segítségével az egyedi üzleti megoldások és igények könnyedén implementálhatóak, összeköthetőek már meglévő szoftverekkel, és természetesen egyszerre több párhuzamos fizetési megoldást is támogatnak (Stripe, PayPal, SimplePay, stb.). Megoldásainkat nagyfokú személyre szabhatóság jellemzi, így az elkészült termék mindenképpen egyedi lesz.

Ezt tudja a rendszer:

Ők már minket választottak: