A CIC (International Council for Game and Wildlife Conservation) egy 1928-ban alapított nemzetközileg elismert tanácsadó szervezet, amely a természeti erőforrások és a vadvilág megőrzését, illetve a fenntartható vadgazdálkodás segítését tűzte ki céljául.

Több projekten is együttműködhettünk velük, amelyek során változatos technológiák használatára volt lehetőségünk mind backend, mind frontend terén. A Membership – Auction projekt egy olyan platform és rendszer kialakítására irányult, amely egyrészt a tagok menedzselését és a pénzügyi folyamatok kezelését teszi hatékonyabbá, másrészt felületet biztosít az évi 1-2 alkalommal szervezett aukcióknak, amelyek folyamán tárgyakra, fegyverekre, trófeákra és eseményekre lehet licitálni. A második, TED (Trophy Evaluation Database) projekt alatt egy olyan rendszer megvalósításán dolgoztunk, amely trófeák kategorizálását és elbírálását teszi lehetővé, tárolja az ezzel kapcsolatos adatokat, illetve biztosítja azok visszakereshetőségét. A harmadik, Payment System projekt során pedig egy olyan, különböző tranzakciók lebonyolítását kezelő rendszert fejlesztettünk, amelyen keresztül a tagok számos terméket és szolgáltatást (pl. eseményt) tudnak kifizetni akár a többi platformról érkezve, és a CIC munkáját is támogathatják adományokkal.

Az Auction fejlesztéseit Laravel keretrendszerben, PHP alapokon valósítottuk meg, a TED projekt során pedig Node.js-re támaszkodtunk. Adatbázis technológiák tekintetében MySQL-t és MongoDB-t hívtuk segítségül, és az ütemterv kialakításánál most is a Scrum módszertant alkalmaztuk. Érdekességként a külső fizetési szolgáltató (Braintreea PayPal-csoport tagja) Payment rendszerbe implementálását tudnánk kiemelni, illetve azt, hogy a TED projekt során pedig rengeteg új ismeretet szerezhettünk a vadvilág állataival kapcsolatban.

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület 2. emelet

Rólunk mondták